tirsdag, mars 31, 2009

VIF 3 - Drammen Devils 2

Gutta fra Drammen var klar for det vi trodde skulle bli årets siste kamp.
Drammen var klare for 4 div neste år etter å ha sikret opprykket mot sveiva 4, forgje runde.
Denne kampen betydde ikke noe for opprykket og vi skulle kun spille for ære, da VIF 3 hadde annonsert at dem skulle ta 2 poeng etter å ha slått bunnlaget Nes3.
Det var klart for comeback for en skadeforfulgte Geir
kristensen etter 3 måneder på side linjen.

Vi ankom Haugenstua litt seint, da vi kjørte oss bort i Oslos gater, det var flere som ikke hadde kommet. Det var ikke noen som tok seg av sekretariatet slik at dommeren måtte gjøre alt selv.
Drammen får en veldig fin start på kampen og scorer 5 mål i første og slipper kun inn 1.

Periode 2, var ikke noe stor høydare, vi slipper inn 3 mål og scorer 3 selv slik at stillingen blir 8-4 til pause. Drammen har spilt bra i begge perioder, og slapp inn mål på noe klønete oppsatt mur og litt slapt keeper spill.

Periode 3 og Drammen skal sikkre seieren inn og hadde vel kanskje tankene på noe annet enn på innebandy (Burger på TEX MEX). Drammen surrer det til så mye at VIF scorer faktisk 6 mål i siste periode.... kan vi stille spørsmålstegn ved keeper spillet til en ellers så god Thor Arne Hauk Hanssen. Vi scorer iallefall 4 mål fremover, det vil si 10 mål iløpet av en periode... er det rart dommeren ikke helt klarte å huske stillingen :o) Drammen vinner denne kampen 12-10, noe som gjør at vi kun har tapt en kamp denne sesongen.

Dagens spiller må vel sies å være comback spilleren Geir "gæssa" Kristensen som scorer 8 mål (sier han selv iallefall). siden det ikke var sek. på kampen kan det ikke dokumenteres, slik at målen ikke blir anført i målscorer protokollen :o)

Dagens lag: Thor Arne Hanssen, Andreas Lundstad, Jon Atle Andersen, Geir Inge Johansen, Tommi Ahola, Geir kristensen , Rune Ulriksen, Johnny Bostrøm.

Takker alle gutta for en fin sesong, da gjenstår det 3 kamper, som skal kåre vinneren av 5 div.
Drammen Devils møter følgene lag: Grei 2 - Galgeberg - og Paradisbukta. Vinner vi tar vi hjem en POKAL! Info om kampene vil komme på nettet.