onsdag, september 16, 2009

Seriestart Bedrift 2009/2010

Eltek - Devils 2 3-6
Vi feilvurderte motstanden før kamp. Med en slanket stall på grunn av flere frafall trodde vi Eltek hadde overtaket og vi måtte belage oss på å kontre. Vi brukte #35 Morten i mål og hadde kun en reserve foran seriedebuten i 2.divisjon.

1.periode
Vi får overraskende ta fullstendig kommandoen i kampen. Devils presser Eltek voldsomt inntil #97 Tor Inge finner målnettet. Fra midtlinjen sender han avgårde skuddet som smetter inn tilside for en dekket keeper. Dette inspirerer #73 Ole Martin til å gjøre det samme fra den andre siden. Keeper redder men #21 Kim setter in returen, 2-1. Nok et skudd fomler Eltek keeperen med. Denne gang kan #7 Andreas pirke inn ballen som danset i innerste målgård, 3-1. Eltek setter opp tempoet og slår tilbake kraftig. Når vi tror vi har kontroll smetter ballen inn i målgården så de får pirket inn 2-3. Kort etterpå får de skutt uten press fra distanse. Mellom to passive backer smetter ballen inn bak #35 Morten. Perioden ender 3-3.

2.periode
Skyllebøtten i pausen skaper egentlig mer usikkerthet. Men alle skjønner at denne kampen bør vi vinne. Devils spiller noe puslete men har best kontroll på kampen. #7 Andreas scorer fra høyre på en utspilt keeper, 4-3. Samme spiller posisjonerer seg i midten og plotter ballen opp i veenstre kryss. 5-3 skapte trygghet men de lagde to raske mål i forrige periode så ingenting er sikkert. Vi er samtidig slitne og må håpe noen kan hente frem noe ekstra. #30 Tom Roger gjør nettopp det. Han svinger inn foran mål og sette 6-3 målet som punkterer kampen.

Vi var lagmessig klart best men hadde trolig mest nerver for kampen! Eltek dro merkelig nok tempoet ned og gjorde oss puslete i spillet. Hele 9 mål beviser at en del personlige feil preget dette oppgjøret. Men heldigvis var Devils mest giftig kampen igjennom.

Maxi - Devils 3-1
Ingen optimal start for Devils på sesongen! Vi har vokst i antall spillere igjen og med litt flaks kunne ha stilte 11 spilleklare for 1.divisjon bedrift. Men vi har for mange skader og frafall på andre grunnlag. Derfor ble laget redusert til 9 spillere før seriedebuten. Målvakt Espen stilte opp på kort varsel så vi kom i gang med sesongen 2009/2010!

1.periode
De første 5 minuttene består av mye balltrilling. begge lag sliter med å komme igang. Maxi begynner å skape noen farlig målsjanser , men det gjør også devils. Devils sliter med å holde på ballen og misten ballen veldig lett i oppspillsfasen. Etter 12 min blir johnny frispilt og setter ballen elegant opp i krysset . 1-0 devils. Kampen bølger veldig og maxi har et spillemessig overtak, 5 min før pause scorer maxi 1 meter foran mål. Ved en forsvarsklepp i devils forsvaret. Vi går til pause og 1-1 kan sies og være et rettferdig resultat.

2.periode
Omgangen beynner på værst mulig måte vi må bytte keeper etter 2 min pga vonde knær. ronnie bror til vegard tar ansvar og stiller seg i mål. Men devils lar seg ikke stoppe av den grunn. Vi spiller en utrolig bra annen omgang og skaper ørten målsjanser. Johnny har blant annet 2 skudd i stanga + et skudd i krysset som jeg forsatt ikke forstår hvordan keeper klarte og redde. Anders har et skudd i stanga + noen veldig gode sjanser til score. Hc, Geir og Ronny har også mange muligheter som burde vært omsatt i mål, men vi har ikke marginene på vår side. Istedet scorer maxi 2 enkle mål som går over skuldra til keeper. Jeg trur maxi hadde 5-6 skudd på mål i annen omgang. Utrolig synd at vi ikke scorer så kampen ebber ut 3-1 til maxi.