tirsdag, april 21, 2009

Treningskamp mot Klanen

Vi satte opp treningskamp mot Klanen innebandy i går i St.Hallvardhallen. Med hele tre fulle rekker på plass hadde vi overtaket på hjemmebane mot en formsterkt og fremadstormende Klanen som endte på 1.plass i 2.divisjon bedrift.

1.periode
Det begynner bra for Devils som setter de tre første scoringer i kampen. Den første var kanskje litt ufortjent fordi Klanen trykket på mest fra starten av mens de blandede Devils rekker måtte ha tid på å sette spillet. Klanen reduserte til 1-3 før Devils avsluttet perioden med to ytterlige mål. 5-1 til Devils var i overkant bra resultatmessig fordi vi noterte mange feil i det høye tempoet i dag.

2.periode
Klanen begynner best å reduserer til 2-5. Så drar Devils frem noen fikse kombinasjoner og samt straffer motstanderen bra når de har lagt seg for høyt. Drammen Devils setter tre fine mål og dreper all spenning i kampen. Men bare ca 80% av 15 spillere får spillet til å stemme så ingen av rekkene imponerer stort mot Klanen. #72 Fredrik står meget bra i mål og skaper den tryggheten laget trenger for å ro denne seieren i land.

3.periode
Nå presser Klanen bare enda mer på og reduserer hele tre ganger. På 8-5 til Devils så det ut til at noe kunne rakne. Men med tre rekker og lange nok pauser til å skjerpe hodet ble siste del av perioden sterk. Vi plusset på to mål og vinner kampen komfortabelt med 10-5.

Begge lag ville mye i dag og når det ble for tett foran mål virket de begge presset til å avslutte på mål. Klanen var flinke på å frakte ball 5-10 meter fra egen banehavdel og var derfor med i kampen hele veien. Devils spilte mer på hverandre og fikk bra uttelling på sjansene som ble skapt. Ingen fikk ro og masse tid til å se rundt så ingen enkeltspillere preget en vel gjennomført treningskamp. Devils var totalt sett det beste laget på eget dekke i dag. Hjemmelaget hadde alle fordeler og vant oppgjøret 10-5.