onsdag, mars 25, 2009

Devils 2 avsluttet sterkt

Siste seriekamp i 2.divisjon ble Klanen Innebandy i Mjøndalen sent i går kveld. Det skal kjempes om de tre øverste plassene i 2.divisjon bedrift. Heldigvis kan Devils spille dette returoppgjøret uten press og ta revansj.

1.periode
Føler vi får tak i kampen og scorer det første målet. Men det er #14 Tom som slurver ballen inn i eget nett slik at det er Klanen som tar ledelsen. Det ligger an til mange mål i kveld. Begge lag satser offensivt, Klanen må vinne mens vi vil bare score mål! I en overgang på kanten møter #7 Andreas ball og sender #4 Anders alene mot keeper. Unggutten gjør ingen feil og utligner. Samme rekke presser på igjen etter en liten hvil. #50 Hans legger inn fra kant. Keeper er på ball men mister den slik at #7 Andreas bare kan dytte den inn til en 2-1 ledelse. Perioden er jevn men Devils virker litt mer sikker i angrepsspillet. Samt at Klanen kjører mye solo mens Devils leter etter samspillet.

2.periode
Vi er nullstillt og lysten på å vinne en ny periode. Klanen er under press og blir mer frustert på dommer. Det passer oss bra fordi vi er mer opptatt av spillet i dag og har det skikkelig gøy. En nydelig angrep ender i scoring. #50 Hans spiller fra hjørne ut til #7 Andreas som finner #34 Anders i skuddposisjon. Han gjør ingen feil og plotter inn 3-1. Vi kjører på og neste målscorer blir #20 Glenn. Et litt heldig skudd men samtidig en herlig bue på ballen som utmanøvrer keeper, 4-1. Mot slutten presser klanen oss og får uttelling med et fint pass. Målscoreren sniker seg frem bak ryggen og styrer inn 2-4. Kampen ender 4-2 til Drammen Devils.