mandag, oktober 01, 2007

Herrene vant i Borgehallen

Drammen reiste til Borgehallen, for å møte St.Croix, med en liten stall. Vi manglet Jørn Kristensen, Geir Kristensend og Kristian Gusrud. Men likevel, hadde vi håp om å ta med seg poeng hjem fra Østfold.

1 Periode
1 Periode starter med 2 lag som føler på hverandre, og ingen kommer til de store sjansene. Midt i Perioden, får vel Drammen den største sjansen, men #17 Anders Olsen, setter skuddet i kryssstolpen. Hjemmelaget tar over føringen, men det blir ofte til at de må skyte langt utenfra, eller fra en veldig skrå vinkel. Eneste mål i perioden, kommer når Drammen får et innslag, og #18 Tommi, passer hurtig til #17 Anders, som får stå helt alene midt forann mål. 1 periode ender med 0-1 til gjestene fra Drammen.

2 Periode
Vi blir enige om å ikke kjøre opp noe tempo i matchen, da vi var litt reduserte. Men vi skulle kjempe som bare f... Men når 2 periode starter, merker man enkelt at det er hjemmelaget som vil mest. De utligner på et frislag, hvor vi står å sover litt. Kampen utvikler seg litt som første periode, hvor lagene kjenner litt på hverandre. St.Croix scorer på på et helt likt frislag, og dermed må Drammen jakte. Hjemme laget fikk av dette større fat på beina, og styrte kampen. De scorer faktisk 2 ganger til, og leder 4-1, før vi skjønner hva som skjer. Vi gjør noen endringer i oppstillingen, for å skape litt mer trykk fremover. Når det gjenstår 3 minutter av perioden, så scorer #18 Hasse sitt første for dagen. Nå viser vi St.Croix hvordan effektiv innebandy spilles. Bryte dem spill, og raske kontringer. #18 Hasse scorer faktisk ekte hattrick i løpet av 1 og et halvt minutt. Dermed så går vi til pause med 4-4. Drammen viser en fantastisk moral i laget, når vi gjør denne opphentingen.

3 Periode
3 Periode, da setter vi sammen 1 rekke som skal gjøre målene, og 1 rekke som skal forsvare seg. Dette viser seg å fungere bra. Rekka som skal score målene, leverer med 1 gang. Drammen har igjen tatt ledelsen i kampen. St.Croix får en utvisning, som Drammen bruker kun 13 sekunder på å score i, dermed så leder Draqmmen med 2 mål. St.Croix reduserer og utligner ganske fort, og de har til og med blitt tildelt en straffe, som de bommer på. Drammen blir da spillenede i undertall, men rekka som skal score, leverer igjen. Når det gjenstår 3 minuter, så blir Calle med i angrep, og får passet til #18 Hasse som får åpen kasse. 7-6. #77 Calle gjør igjen alt når det gjenstår 2 minutter. Han mottar ballen på egen halvdel, og gåfinter seg helt igjennom til målgården i sakte film. Der står igjen #18 Hans, som setter sitt 6 mål for dagen. Drammen leder nå 8-6, og skal bare kontrollere inn. St.Croix utligner, etter masse klabb og babb forann målet, men det blir for seint. Drammen kontrollerer inn ledelsen og vinner en gjevn kamp. St.Croix hadde nok mest ball, men Drammen hadde mange farlige overganger som kunne blitt mål. Uavgjort hadde kanskje vært det riktige resultatet, men Drammen viste seg mest effektive!