mandag, desember 17, 2007

Sandberg leverer

Drammens hovedtrener Hans Sandberg fortjener mye skryt for de tolv poeng han og laget har hittil denne sesongen vunnet i 1.divisjon øst. Fra en krisestemning i juli til full fest hos Totti desember er en spennende opptur som trolig skulle vært nedskrevet i en bok!

#16 Hasse forlot Tunet (eliteserien) sammen med landlagsspiller Geir Nordseth foran sesong 2004/2005 til fordel for studentklubben OSI (1.divisjon øst). OSI presterte bedre enn noengang og lå på en fjerdeplass etter 3 kamper. Spillesystemet var enkelt. Nordseth matet Hasse med baller og sistnevnte ledet poengplukkeren med 13 poeng etter 3 serierunder.

Eventyret i OSI tok slutt og de begge ble borte etter sesongen. Nordseth kom tilbake som landslagstrener, mens Hasse tok en telefon til Drammen Devils. Etter å ha lyttet til kropp og funnet ny motivasjon satset Hasse på nytt med Drammen. Spilleren har nå noen strålende sesonger med Drammen Devils som spiller og det virker ikke som eventyret i Drammen er over!

Hasse ble engasjert som hovedtrener i august dette året. Klubben slet voldsomt etter en turbulent sesong med landslagssjef Mattias Ringwall. Nøkkelpersoner ble utslitt og spillere ble umotiverte. Mange trodde Devils ikke hadde et herrelag da hallen åpnet og forberedelsene til en ny sesong var i gang. Å se en spiller som Tommi Ahola signere for GIF Fighters ga ikke mange troen på en god sesong. Heldigvis klarte styret å signere tilbake Ahola da overgangen til GIF gikk i vasken. Først nå klarte vi å ansette hovedtrener Hans Sandberg og noen viktige brikker var på plass. Spillerene tok en vel lang sommerferie men en etter en kom tilbake så Devils kunne stille til serieåpning. Å være hovedtrener i denne situasjonen er ingen ønskelig situasjon for verken klubben eller Hasse. Men endelig ser vi å funnet rett mann til rett jobb som både spillere og styret må si seg meget fornøyd med. Ringwall og andre ser hva som skjer i Drammen. Motstandere lukter på vår juvel Ahola og ser gjerne at finnen bytter beite og at djevlene rykker ned. Hasse må jobbe samtidig mot strømmen. Drammen trener trolig minst og har kanskje de eldste spillere i 1.divisjon. Laget bygger seg sakte opp igjen, men skader og frafall gjør jobben vrien. Foreløpig mestrer Hasse jobben langt over forventning. Beholder vi alle spillere (også nye) og trener mer så har vi mye spennende i vente i 2008!

#16 Hasse gjør en fantastisk jobb og leverer resultater. Med tanke på forrige sesong er det sikkert mange som forventer flere seiere men for oss som kjenner til situasjonen i juli vet at hvert eneste poeng i 1.divisjon er en seier denne sesongen!