mandag, desember 17, 2007

57 mål på to kamper

Det ble spilt to målrike kamper denne helgen. Hele 57 mål på to kamper skaper historie begge veier. Drammens herrelag vant utrolige 14-11 borte mot Holmlia og det er hele 25 mål på 3 ganger 20 minutter på seniornivå! Guttelaget tapte så det svei mot Sveiva 2 hjemme i St.Hallvardhallen. Måltavla stanset på 0-32! Dette er kanskje klubbens største tap noensinne. Vi må lete litt i papirene og kommer tilbake med en bedre oversikt.

Herrelaget har en formoppgang og spiller angrepsinnebandy av høy klasse. 14 mål på bortebane er svært bra mens 11 baklengs er i overkant mye. Spesielt når man vinner kampen. Drammen tar nå juleferie og er foreløpig trygt plassert på tabellen med tanke på nedrykk. Laget har sluppet inn flest mål i serien men samtidig matcher de beste med antall scorede mål. 6 seire og 5 tap er ustabile tall men det er ingen tvil om hva Drammen må trene på neste år.

Guttelaget har en utfordring men gjengen er i gang og vil trolig bare bli bedre etter nyttår. Nå sist var oppmøte på kampen utsalgsgivende og resultatet bir deretter. 32 mål 3 ganger 15 minutter svir og også her må det mer forsvarstrening til.

Alle lag tar nå en velfortjent juleferie fra seriekamper og lader opp til siste del av sesongen etter nyttår.