onsdag, desember 05, 2007

Utallige misbrukte sjanser

Om man plasserer en potetsekk i mål, fyrer av femti skudd så er det IKKE særlig bra å kun score to ganger! Slik føltes det mot bunnlaget Comma Alliansen i 1.divisjon bedrift tirsdag kveld i Mjøndalshallen.

1.periode
Kampen starter bra men vi setter lista for høyt og krever mye av hverandre. #7 Andreas setter opp #42 Vegar for skudd og på andre forsøk sitter ballen i nota, 1-0. Vi maser spillet og vil ha passningene raskere utført. Dette fører dessverre til altfor mange blind- og sleivpassninger. Allikevel er vi bedre enn motstanderen og tidvis presser de tilbake i eget forsvar. #7 Andreas setter så opp #3o Tom Roger for skudd og han gjør ingen feil. Ballen smeller inn og Devils leder fortjent 2-0. Vi er best med bredde i spillet når vi har ball, men uten ball tetter vi ikke godt nok igjen i alle soner. Vi burde ha ledet mer men ledet komfortabelt 2-0 til pause.

2.periode
Å legge seg bakpå nå og kontre gjør man bare ikke. Devils burde ha full kontroll og vinne tosiffret i dag. Angrepsmessig var vi rotete men vi skjøt ca 25 skudd i denne perioden også. Stort sett satt skuddene midt på, utenfor målet eller så ble skudden blokkert. Usikkerheten bredde seg i laget og Comma fikk noen ganger litt for mye rom å spille i. Utrolig nok scorer de to mål der vi er i overtall 3 mot 2 i eget forsvar. Etter utligningen smalt ballen i hjelm og målstenger. Ballen nektet å gjøre det Devils gutta ønsket. Tiden rant ut og frustrasjonen var stor. Vi forventet så mye mer og når vi ikke får det til blir det bare verre. Comma Alliansen raner oss for poeng igjen og Devils spiller uavgjort for femte gang.

De to siste resultatene illustrerer greit hvordan vi spiller i år. Mot serielederen har vi alt å vinne og uten press stjeler et poeng. Uken etter taper vi et poeng for bunnlaget fordi vi skaper selv et press vi ikke makter spille godt under.