mandag, mars 10, 2008

Det holdt akkurat mot SB

Drammens bedriftslag møtte Scandinavian Branch fredag i Drammenshallen. Devils har hatt problemer med å stille spillere til kamper i helgen så denne fredagen var det kun 6 utespillere. Vi visste dette ville bli tøfft da motstanderen har gjort det bedre enn oss i følge tabellen.

1.periode
Vi kommer godt i gang og spiller greit til en scoring ligger i luften. #30 Tom Roger får et langt oppspill fra #7 Andreas. Han drar seg fri fra backen og setter 1-0 med et lavt skudd. Det blir tyngre mot slutten av perioden men vi går til pause med ledelse.

2.periode
Ut i andre periode får vi dommeren litt mot oss. Etter litt klabb og babb blir plutselig to spillere utvist på Devils. Ingen av forselsene er klare utvisninger men vi straffes hardt. I spill 3 mot 5 ble det tilslutt åpninger for SB. En perfekt tversoverpassning åpner dørene og de utlikner enkelt til 1-1. #22 Erik sto helt alene med tre spillere og #72 var dekket da dette skjedde. Så svingte kampen mer og begge lag fikk sjanser. Heldigvis var det oss og #20 Glenn som traff best. 2-1 etter at ##35 Morten spilte opp #20 Glenn som vendte å skjøt mot den lengste stolpen. Så presset SB resten av kampen. Devils hadde ikke mere å gi og forsvarte seg etter alle kunstens regler. Vi ridde av stormen og vant knepent 2-1.

Tabellen er fryktelig jevn og vi henger såvidt med på poeng. Det er for få kamper igjen til å nå opp til de beste, men vi er heldigvis ikke blant de to siste lagene som rykker end en divisjon.