mandag, mars 10, 2008

Opp fra bunnen

Drammen Devils 2 har slitt hele sesongen sist i 4.divisjon avd. C. I går skulle det avgjøres mot Nedre Høvik og det stilte kun 6 spillere opp. Reisen til Rykkinnhallen ble heldigvis ikke forgjeves fordi motstanderen virket heller ikke mannsterke denne søndag ettermiddagen.

1.periode
En fantastisk periode! Man skulle tro denne gjengen på syv spillere har spilt sammen flere sesonger. Passningene satt virkelig bra og Nedre Høvik ble rundspilt. Vi trengte nesten ikke bevege oss og ballen gjorde jobben. Den rullet fort over parketten og de 5 målene Drammen satte var veldig fine angrep. Perioden endte 5-0 til Drammen.

2.periode
Nå stokker det seg mer for finspillet. Flere gale valg fører til at motstanderen sipper lettere til. Vi velger det vanskelige tredjevalget i passningspillet og skyter fra vanskelig posisjoner. Vi spiller også den "ekstra" passningen foran mål og ødelegger effektiviteten. Nedre Høvik får straffe og reduserer til 1-5. Drammen svarte med 2 mål og vant også denne perioden.

3.periode
Nå kommer vi i tillegg litt ut av formasjon og rommene åpner seg for Høvik. Perioden ser noe mer jevn ut, men Drammen 2 vinner også den greit.

Seieren var viktig og de 7 som stilte til denne kampen gjorde jobben. Drammen 2 klatrer nå forbi Nedre Høvik på tabellen og unngår kanskje nedrykk.