søndag, oktober 12, 2008

Tredje strake

Drammen Devils bedrift 2 sto ovenfor en stor utfordring i Eltek som nesten rykket opp i 1.divisjon i våres. Eltek knuste da Devils 6-1 og 9-0, men når var det klart for revansje.

1.periode
Samme spillere og en debutant fikk beskjed å bare fortsette det fine spillet fra de første kampene. Og laget tok kommandoen fra start og en fortjent ledelse. Det satte oss i en uvant posisjon der forsvaret fikk rom og tid til spille enda mer kreativt. Det surret vårt enkle spillesett litt til men et fabelaktig soloraid fra #50 HC endte med 2-0. Han løp halve banen og feide balle opp i lengste kryss. En nydelig scoring! Eltek spilte mer på tilfeldigheter og vi måtte hjelpe de litt for at de skulle score. En bommert på et hjørneslag satte oss ut av formasjonen og kontringen ble 2 mot 1. En forløsende passning og reduseringen ble et faktum. Heldigvis retter #21 Ronny opp ved å sette en meget viktig 3-1 scoring før periodeslutt. Han feide et strålende skudd utagbart opp i lengste kryss. Vakkert!

2.periode
Vi justerte på spillet og ble bare enda bedre i denne perioden. Eltek var nære på med et tverrligger skudd, men Devils smalt også en ball i stolpen. En av justeringene fungerte glimrende og #32 Lars kom i perfekt skuddposisjon. Han satte ballen nydelig tilside for keeper og punkterte kampen med 4-1. I resten av kampen har Devils god kontroll. Det er mye rotete spill men først når noen spiller er det Devils som gjør det.

Fire kjempefine scoringer og spillet sitter fortsatt fint etter 3 kamper med hele 15 forskjellige spillere. 13-2 i målforskjell er over forventing! Fortsetter det slik blir det en kjempefin sesong.