torsdag, oktober 22, 2009

4.runde bedrift

Devils 2 - Norisol 11-1
Norisol er nytt lag i 2.divisjon og ukjent for oss. Vi fikk kun et frafall til kampen men stilte også med to debutanter og to spillere uten noe særlig treningsgrunnlag. Det lå mye nysgjerrighet til hvordan denne kampen som ende.

1.periode
Vi endret rekke og litt taktikk før kampstart men det fungerte overraskende bra! Vi produserte raskt noen gigasjanser og #8 Terje setter to mål i samme bytte. Men samtidig ser vi to svakheter i laget og Norisol utnytter dette. Vinner første duell med forsvarer, neste forsvarer er for langt unna, keeper redder første men andre forsøk sitter, 1-2. Vi svarer raskt med 3-1. #74 Geir klinker ballen inn fra distanse. Devils presser, spiller og produserer et titalls målsjanser før pause. Vi plotter 2 mål i protokollen og tar en peptalk etter ledelse 5-1.

2.periode
Vi tar opp to vanlige kampbilder når man leder såpass mye som vi gjorde etter 20 minutter. Gutta unngår å gå i fella og leverer den beste perioden på veldig lenge. Vi spiller mange passninger i laget og åpner dører gang på gang. Står forbanna riktig og plukker opp alt av returer og svake avkalringer. Vi lager så mange målsjanser av dette at 6-0 i denne perioden er meget fortjent! Alle ville score men vi klarte i det minste å få 6 av 10 spillere inn på statitikken. Herlig å se det løsner for flere og at vi spiller riktig pent til tider. Kampen ender 11-1 til Devils 2.

Dette tar vi videre denne sesongen. Forhåpentligvis kan vi stille med flere av de samme spillere og bruke samme formasjoner. Det vil tiden vise men 2.laget er nå etter 3 kamper tilbake å kjemper om en fin plassering i 2.divisjon.
Tabell og resultater 2.divisjon bedrift

Devils - Klanen 3-1
Kun 3 frafall av spillere som vant forrige kamp mot Admiral foran tirsdagens kamp mot Klanen. Det var lovende men litt vanskelig å finne forsterkninger til de 9 som fikk streng beskjed om å hente hjem 2 poeng i denne kampen.

1.periode
Devils går opp i en tidlig ledelse ved #30 Geir. Spillet satt ikke opptimalt. Klanens press førte til upresise oppspill. Stillingen holdt til pause. Klanen presset på en utligning mens Devils brukte sin gode rutine og holdt stand til hvilen.

2.periode
Klanen fortsetter å presse men #30 Geir øker allikevel ledelsen til Devils. Med et lurt skudd setter han sitt andre for dagen og et meget viktig mål for laget. #1 Espen vikarier for Fredrik som sisteskanse redder iherdig opp i alle Klanens forsøk på en redusering! #24 Joachim har roen og finner #36 Johnny med en presis passning. #36 Johnny setter 3-0 og avgjør kampen selv om Klanen før sitt trøstemål. Helt mot slutten gjør Klanen et kjempeskudd som fyker inn og kampen ender 3-1 til Devils!

Devils vant 2 viktige poeng med tanke på et god start i 1.divisjon. Etter 3 kamper står laget med 2 seire og et tap. Vi tapte første kamp men har vunnet de to neste