lørdag, oktober 13, 2007

Det løsnet i angrep

Drammen Devils Alliansen vant 4-1 over Maxi 03 i Mjøndalenhallen etter en knakende god forestilling. Det var to lag som ville vinne, mye bra spill og tøffe dueller denne lørdags morgen. Maxi stilte med få spillere og forsterket utover i kampen. Drammen manglet målvakt så Roger Sjøgren debuterte for Alliansen uten å noengang ha trent med oss. I forsvar gjorde #99 Thomas et etterlengtet comeback og var svært delaktig i dagens tette og kompakte forsvar. Fremover på banen åpnet flere sine personlige målkonto og spillet satt bedre enn på lenge.

1.periode
Alliansen ble presset hardt fra første stund. Vi klinte til og svarte presset til Maxi fysisk og enkelt. Tett forsvar og tette markeringer gjorde susen. Vi rev opp spillet til Maxi om selv i overtall slet med å finne målnettet i dag. #36 Johnny sørget for ledelse til Drammen etter å stått og skutt på keeper tre ganger. Til slutt måtte den inn :). Alliansen fikk nok en utvisning som Maxi ikke klarte å utnytte. Men plutselig har de flaks. Ballen treffer #1 Roger og går videre i tverrligger og ned. Han finner omsider ballen som aldri har passert mållinjen. Maxi jubler og en dårlig plassert dommer dømmer mål!?! På 1-1 kom Alliansen langt mer med i spillet og skapte flere gode sjanser. #20 Glenn satt fart på tvers og rundet både back og keeper. Han satte ballen i det åpne målet så Drammen kunne gå til pause med ledelse 2-1.

2.periode
Maxi presset på igjen og en scoring lå i luften. #1 Roger reddet flere gode forsøk og Devils slo kontra. I en fin overgang sendte #20 Glenn ballen videre til #31 Geir som prikket inn skuddet i lengste kryss! En herlig avgjørende scoring som tente begge lag. Maxi la om stilen og Drammen spilte på det trygge og enkle. #21 Ronny avgjorde kampen med å sette inn sin første for klubben. Han har signert flere gode sjanser og endelig satt den, 4-1. Kampen var i realitet avgjort men Allinansen ga alt hele denne kampen. #16 Jan Ivar løp opp ballen og ble et slaktoffer for en skikkelig golfsving. "Slik blør man for drakta" sa Jan Ivar i det han hinket blodig av banen.

Drammen vant 4-1 etter fin effektivitet i angrep og et pottetett forsvar. Debutant #1 Roger fortjente virkelig null baklengs etter kampen. Angrepsmessig utnyttet vi tomrommene mye bedre og fikk vendt oss bedre for gode passninger og skudd. Vi taklet like hardt tilbake og dommeren kan takke seg selv for at det blir mye å gjøre i kampen mellom to lag som kjenner hverandre så altfor godt etter mange år på parketten.