onsdag, november 28, 2007

Drammen Devils B VS Nedre Høvik

25 November var det klart for en ny b-kamp, motstander denne gangen var Nedre Høvik.

Dette var Devils B sin andre kamp for året, Devils B stilte med 9 utespillere + Keeper som var klare for å kjempe for Devils 2 første poeng i år. Nedre Høvik var et ubeskrevet blad for Devils sin del.

Kampen startet som den så mange ganger før har gjort, mye rot og dårlig spill. Det skulle gå hele 15min før det kom et mål, #78 Geir Inge scorer et mål på frislag. Nedre Høvik utlignet til pause og stillingen er 1-1.

2 omgang begynner som første, rot og dårlig spill, men det er Devils som har ballen mest og kommer til noen sjanser, hvor en blir satt i mål av #5 Frode. Etter det var det Nedre Høvik sin tur til å score en del mål, noe uheldig keeper spill gjør at vi går til pause med hele 2-7 i sekken.

I pausen blir vi enige om å presse høyt og ikke la Nedre Høvik ha ball uten press, men men det tok ikke mer enn 5 sek før ballen sitter bak keeperen til Devils og stillingen var 2-8.

Etter det var det bare Devils på banen, vi makter å score 4 ganger. To av #5 Frode og to av #78 Geir Inge, men det holdt ikke til noe poeng. Vil vel si at det er et lag som SKAL bli slått neste gang lagene møtes.

Neste kamp for B-laget er 1.des hjemme i St.hallvar hallen.