mandag, oktober 13, 2008

Devils LIVE

Drammen Devils - Bækkelaget 19:45 13.10 St.Hallvardhallen

Mye rot med sekreteriat og vi blir ikke godt forberedt. Dommere er skuffet og maser om få sakene på plass. Omsider kommer sekreteriatet og vi er snart i gang. 14 tilskuere er å se på tribunen.

TRYKK OPPDATER jevnlig for siste hendelse!

1.periode
Kampen er i gang!
01:46 Drammen kommer best i gang, høyt tempo
03:22 MÅL 1-0 Drammen - #55 Stig scorer og sender Devils i ledelsen
03:56 MÅL 2-0 Drammen - #9 Geir spiller opp #77 Calle som vipper ballen opp i lengste kryss
05:00 - Tull med klokka. Drammen spiller med tre rekker mens BSK lar nyervervelsen Ingebrigtsli stå å se på! BSk er mer med spillemessig, jevnt nå
07:13 - Stor sjanse til Drammen ved Calle. Han bommer alene med keeper. Marko følger på med nok en stor sjanse. Drammen har trykket nå!
08:44 MÅL 2-1 BSK reduserer. Jan Magnar kom innpå for sin debut for BSK. Sekunder scorer Robert Larsen.
11:46 - Tempoet er fortsat bra. Begge lag skaper nesten sjanser. Frislag på 2 meter!
12:03 MÅL 2-2 BSK - frislaget går direkte i mål fra David Johansson
14:20 UTvisning Drammen - #16 Hasse takler hardt mot sekreteriatet og får 2 min for hardt spill. BSK har muligheten til å komme i føringen i 5 mot 4.
16:19 DIF står i mot og er fulltallige...rett i angrep, frislag BSK
18:56 - Stor sjanse til BSK. #1 Jørn redder mesterlig
19:11 - MÅL 2-3 BSK - Scoring ved Morten Lund. BSK i føringen nå etter at de presset mer på
Pause 3-2 til Bækkelaget

Begge lag har hatt storemålsjanser og perioden kunne ha vært 5-5. Støyen fra benken har blitt høyere og flere reaksjoner har skapt ubalanse i lagene. Noen av nøkkelspillerene til Drammen har ikke kommet ordentlig i gang så vi venter mer av Drammen senere. BSK viser at de er i form og spiller enkelt. Begge lag kjemper bra og tempoet er høyt.

2.periode
00:00 Lagene er tilbake på banen
00:30 - Frislagf drammen rett foran mål...blir ingenting
01:33 - Drammen presser voldsomt
02:24 - BSK har benket Jan Magnar igjen! Ufattelig!
03:22 - Drammen legger seg bakpå for å kontre. Slipper BSK frem på kantene men de skaper ikke noe.
04:48 - #25 Marko tar ansvar og spiller bra nå. Vi venter fortsatt på #18 Tommi skal våkne. BSK er var og passer han nøye.
05:48 - Nesten for BSK med en dobeltsjansen.Skapt av drammen etter elendig bytte
06:25 - #16 Hasse banker til på hel volley...nesten!
06:48 - MÅL 3-3 #16 Hasse scorer! #9 Geir finner ham fra frislag ved lengste stolpe...to sjanser i mål! Drammen utligner og det er meget spennende...masse sjanser!
07:25 UTvisning BSK - Tommi tar frislag og det blir feil avstand på nummer 21 hos BSK
08:46 - Drammen få ikke ut mye i 5 mot 4. sekunder igjen og BSK drar ut tiden.
09:12 - MÅL 4-3 DRAMMEN - #9 Geir setter ballen etter assist fra #18 Tommi. Bare sekunder igjen av utvisningen
11:09 MÅL 4-4 BSK - Scoring ved nummer 7 Robert Larsen. Drammen kommer ikke ut av egen sone og BSK utnytter presset
11:36 MÅL 4-5 BSK - 21 scorer igjen!
11:50 MÅL 4-6 BSK - Johansson scorer igjen! Tre kjappe fra BSK og Drammen tar timeout. Lysluggen får skyte upresset og Drammen er rystet
13:44 - En giga sjanse til begge lag. Det svinger veldig frem og tilbake!
15:15 - Drammen satser med to rekker og scorer!
15:25 MÅL 5-6 DIF - #7 Jonny spiller opp #16 Hans foran mål. Han styrer ballen enkelt opp i nettaket!
16:11 - Mange finske gloser her nå! Marko og Tommi får det ikke helt til...nære på igjen!!!
18:36 - 1.rekka til Drammen presser voldsomt og har mange sjanser. BSk rydder unna issiste liten....1 minutt igjen av perioden
19:30 - Tiden renner ut....Tommi er igjen 2 sekunder før slutt!
19:58 - UTvisning BSK - 2 minutter hardt spill på bror Larsen
Perioden over

BSK scorer 3 mål i løp av 1 minutt! Ellers er perioden veldig jevn og her kan hvem som helst vinne. Blir spennende å se om BSK står i mot Drammen i siste periode. Har en følelse at Drammen har mye mer å by på.....kanskje vi får det allerede nå!

3.periode
00:00 - Siste periode er i gang! 1:58 igjen av utvisningen til BSK. Drammen spiller 5- mot 4
00:49 - #18 Tommi avslutter...utenfor!
01:46 - Stro sjanse ved #77 Calle
01:56 MÅL 6-6 Drammen - #16 Hasse scorer på direkten etter pass fra #18 Tommi! Drammen har utlignet!
03:00 MÅL 6-7 BSK - #21 kommer alene på høyre å scorer. I en periode Drammen blir frusterte over etterslengere. BSK utnytter muligheten...sterkt!
03:32 - STRAFFE Drammen -#18 Tommi tar den...triller ballen under keeper! 7-7!
03:55 MÅL 7-8 BSK - #1 Jørn gir en retur etter et langskudd. To BSK spillere står å pirker...Kjellstad scorer.
05:12 MÅL 8-8 Drammen - Hasse og Tommi kommer sammen. Hasse frispiller Tommi som løfter inn ballen til utligning....dette MÅ bli spennende!
06:22 - Stemmingen er å kjenne på. Alle på benkene roper....Drammen virker hetest
07:12 MÅL 9-8 Drammen - #16 Tommi banker ballen i hjelmen på keeper, på returen slår #66 Pål inn ballen på direkten med backhand....herlig! Timeout BSK
08:29 - En herlig nerve i kampen nå...Drammen spiller for scoring og er tente!
09:47 - BSK må score og presser på....#9 Swing redder på streken...med magen.
10:33 MÅL 10-8 DRAMMEN - Drammen kontrer inn en scoring. #77 Calle setter målet! #9 Geir får assist på denne vikige scoringen
11:53 - Vantet faller ned! Drammen leder med to mål, men det er åpent....BSK brukte kun 1 minutt i 2.periode
12:37 - BSK viser frustrasjon!
13:32 - Nesten selvmål av Marius!
14:19 - Nå er det Texas! Ingen får greie på spillet og innsatsen avgjør
14:46 MÅL 10-9 - Johansson reduserer! Svensken prikker inn perfekt -...han må ikke få stå fri!!!
15:12 MÅL 11-9 DIF - Hvem andre enn #16 Hasse? Han banker inn 11-9 i sinne og jubler høyt! #9 Geir assisterer og gjør denne rekken komplett i dag. Fantastisk bra spill til tider!
15:58 - Krangel foran mål! BSK prøver å score med høy kølle og treffer feil.
16:41 - BSK har presset mest det siste minuttet
17:14 MÅL 12-9 Drammen - Kanonscoring av #25 MArko!!! Endelig løsner det og skuddet sitter klisteret i nettet. #16 Tommi setter opp MArko
17:54 - Gigasjanse til Drammen! Hasse alene med keeper...redder et tidlig skkudd
18:16 - Store rom til Drammen! BSK strekker laget og Drammen kontrer gang på gang
19:03 - 1 minutt igjen...BSK presser...og scorer!
19:20 MÅL 12-10 BSK - Håland
20:00 SLUTT - Kampen ender 12-10 til Drammen! Her skulle du ha vært!

Beklager alle skrivefeil. Det var interessant å prøve ut å oppdatere kampen LIVE.
Ikke umulig at vi prøver igjen neste seriekamp...følg med!