tirsdag, oktober 14, 2008

Snudde motgangen

Drammen Devils Alliansen møtte i dag Drammen Politi i Drammenshallen. Etter en falmende serieåpning var det på tide å snu motgangen. Spesielt spillemessig kan så mye bedre en hva vi har prestert hittil.

1.periode
Kampen åpner greit og vi spiller ballen riktig. Politiet var frempå å presset og det skapte trolig nettopp den usikkerheten vi ikke vil ha i laget! Vi ber om problemer og gir fra oss ballen altfor enkelt. Vi omtrent serverer kontringer som om det skulle vært dagens hovedrett! Heldigvis rydder vi opp i siste liten men dette stemmer bare ikke. Noen få ganger gjør vi noe riktig og en formsterk #20 Glenn setter to mål ved å gjøre det han kan best....skyte på mål! Perioden ebber ut og noe må gjøres før siste periode.

Det ble en skjennepreken i pausen! #7 Andreas var overhodet ikke fornøyd og serverte hese gloser til forsvarsløs gjeng!

2.periode
Et helt nytt lag kommer på banen! Politet kollapser ikke. De har 10-11 spillere og er ikke dårlig trent. Men de henger ikke med nå. Devils spiller ut Politiet til de grader og eier så og si perioden. Endelig gjør vi mye av det vi kan og det sinnsykt gøy å se laget tar ut det de kan...som lag! Vi scorer 6 mål fra alle kanter og roter det til kun en gang så Politiet får et trøstemål. I tillegg setter vi balle to ganger i tverrligger, bommer på åpen kasse og noen glemte stolpeskudd. #20 Glenn setter sitt femte for dagen fra frislag, #31 Geir prikker inn 2 mål mens #74 Tegler åpner målkontoen med en scoring fra "dødvinkel". Med litt hjelp fra keeper har vi også febersyke Tegler i målprotokollen! Utover disse målene fikk så og si alle 10 spillere hver sin fete mulighet og hadde perioden vart lengre kunne det fort ha blitt tosiffret i dag! Vi vinner siste periode 6-1 etter knallgodt spill. Vi spiller ikke over evne men tar ut det som bor i Drammen Devils!

En herlig snuoperasjon som smaker godt for fortsettelsen. Noen justeringer vil det alltid være men dette spillet vil vi ser mer av!