onsdag, februar 25, 2009

Lindøya 2 fant Drammen i snø været.

Dagens kamp gikk i St.hallvard hallen, og heldigvis fant Lindøya 2 hallen. Selv om ikke alle hadde fått med seg når kampen skulle starte kl 15.00, kom det i alle fall 2 dommere til denne kampen. Første gang det har vært 2 dommere på en 5 div kamp i Drammen.
Da kampen skulle starte var Drammen 7 spillere og 6 valget av keeper i mål. Jonna, etter kampen har du rykket opp som 5 valget. Vi har kun tapt en kamp denne sesongen, og det var kampen etter julebordet. Da utmerket ikke akkurat Herr Ulriksene seg på noe måte, men denne kampen skulle han ikke bruke mer enn 3.23 før han satte dagens første. Det virket som Lindøya hadde kommet til Drammen for å hente noen poeng, for 10min uti kampen utlignet dem til 1-1.
(Kan vi si det var en keeper tabbe?) Geir klarte å komme imponerene nok bare 10min etter at kampen hadde startet, det satte vel litt mer fart i laget da vi begynte med 2 offensive rekker, Geir,Petter og Rune, Stian-Johnny-Geir. Kombinasjonen Geir-Petter og Rune gjør hele 10mål.
Etter utligningen til Lindøya tok Drammen Devils over showet, Devils gutta ga seg ikke før dem hadde scoret 13mål, det burde vært en del mer.
Jonna som hadde sin debut som keeper slapp inn 5 mål og gjorde en bra figur.
Da skal vi bare takke begge dommerne som dømte en bra kamp. TAKK!, og så slenger jeg med en takk til Lindøya 2 som hjalp oss med vandta etter tapet - Fair Play!
Mål: Geir - 6, Petter-1, Rune-3, Geir Ivar-1, Johnny-1, Stian-1