mandag, februar 23, 2009

Vi blir med på sluttspurten

En viktig uke for Drammen Devils Alliansen ble avsluttet med vår første offisielle kamp noensinne i Gulskogenhallen. Serieleder Comma Alliansen var motstander og resultatet kan avgjøre topp 3 i 2.divisjon bedrift.

1.periode
Devils er klart mest sugne på seier og revansj fra første duell. Laget tar kommandoen, presser Comma og jakter den første scoringen. Det må en del forsøk til før #34 Anders setter sin første noensinne for Devils. Etter å ha sett sine lagkamerater misbruke den ene målsjansen etter den andre så kommer han opp fra sin forsvarsposisjon og prikker inn en ledelse, 1-0. Men Comma svarer raskt og scorer på sin første skudd i kampen, 1-1. Vi dominerer i 20 minutter mens Comma blir giftigere på sine kontringer. Mot slutten av omgang kommer de to mot en og spiller ut back og keeper med en fin tverssover passning. Comma har ingen problemer å sette ballen i det åpne målet og tar ledelsen 2-1 i kampen. Det ligger ann til en skjennepreken i pausen...

2.periode
Vi forstetter å male kampen og frustasjonen øker. Heldigvis skjønner ikke #21 Kim alt som blir sagt og gjør en glimrende forarbeid før utligningen til 2-2. #50 HC blir sistemann på ballen og krediteres scoringen. Samme spiller er svært heit i toppen, har ikke dagen og pådrar seg en unødvendig utvisning for protest på dommer. Forsvaret jobber glimrende og holder Comma på avstand i undertall. Så går vi i ledelsen ettter planen. Disiplinert #74 Tegler gjør som forklart og skyter på direkten fra midtbanen. Ballen smetter inn lavt til høyre på en dekket keeper og Devils er i ledelsen. Samme spiller øker til 4-2 på egenhånd. Lurer bort Comma siste back og kommer alene med keeper. #74 Tegler gjør ingen feil og sikrer kampen for laget. Selv med nok en utvisning for nye protester kontroller vi denne kampen best og vinner velfortjent 4-2 mot serielederen.

Det ble mye tøfft spill i denne kampen og sånn skal det til tider være. Men takler man ofte må man regne med at det blåses av oftere for dommeren må jo sette en grense. At vi får to unødvendige utvisninger for protest må vi bare lære av til neste gang. Det kan bli galt resultat med 4 minutter eller mer i undertall. De viktige taklingene er de som hindrer motstanderen i å sette i gang sitt eget spill, mens takle hardt for man mister ball eller ikke greier å få kontroll på den kunne fort ha vært en utvisning for hardt spill. Husk dette til neste gang :)

Drammen Devils 2 har nå et spennende heng med teten og sikret medalje i 2.divisjon. Det er jevnt og for få kamper igjen...