fredag, mars 06, 2009

Solid kamp mot Utengen

Et lag er trukket fra 1.divisjon bedrift så plutselig har Devils begge bena plantet i både nedrykk- og medaljestrid! En febersyk manager hentet inn all kraft og tok ingen andre sjanser enn å dømme kveldens oppgjør mot Utengens ballgutter. Dermed stilte vi mannsterke og leverte en solid kamp.

1.periode
Rekkene fungerer fint fra start og skaper noen farligheter tidlig i matchen. Men en liten markeringsglipp fører til Utengen tar ledelsen. Alene med keeper traff han perfekt og sender Utengen i ledelsen. Devils presser tilbake og utligner. #30 Tom Roger serverer #36 Johnny med en fin passning som han prikker videre opp i nettaket. Når #36 Johnny åpner målkontoen vinner som regel laget mens spilleren får måltørke...men heldigvis ikke i dag. Et perfekt hjørneslag ender i scoring. #22 Erik legger ballen til rette for #20 Glenn som svinger kjapt inn for skudd. Det overrasker motstanderen og Devils tar ledelsen 2-1. #50 Hans følger opp med et herlig soloraid. Med fin fart fra forsvar til angrep avslutter han perfekt med et skudd til venstre for keeper, 3-1. #30 Tom Roger setter et punktum for perioden med 4-1. Han var stadig på farten og endelig smatt en lav ball inn fra distanse. Selv om rekkene fortsatt mangler disiplin og valgte andre posisjoner en det som var planlagt lang tid i forveien spilte de fleste meget godt så 4-1 var vel fortjent.

2.periode
Vi fikk justert rekkene riktig og var enda mer solide i 2.periode! Med full kontroll og masse målsjanser så var det kun det lille ekstra som manglet. Trolig fordi byttene ble for lange. Som dommer av kampen ble byttene målt fra 2.10 og økende frem til første scoring. Da blir man slitne og de uthvilte blir kalde. Det fører til 10 minutter spill uten scoring. Vi gjør om på rekkene og roter det til i fem minutter med forvirring. Allikevel eier vi kampen og er best frem til neste scoring. Johnny setter sitt velkjente skudd igjen og øker ledelsen til 5-1. Da bytter vi plutselig raskt igjen så #20 Glenn også får sin 2. scoring for dagen. Etter et massivt press står #31 Geir og #20 Glenn i kø for å sette ballen i åpent mål. Etter 6-1 var kampen i realiteten over men vi byttet igjen og kampen fortsatte på overtid. Utengen virket ikke å gitt opp og deres siste press endte med 5-6 skuddforsøk hvorav det siste satt i et åpent mål, 2-6. Dermed var det bare å blåse av en velspilt kamp der Devils var mest solide og vant fortjent.

Vi tapte senest i fjor for et løpsterkt Utengen. Med muntlig forfall til forvirret og febersyk manager var det et vrient laguttak. Heldigvis fikk vi med rutinen på toppen så det ble et luksusproblem i Drammenshallen i dag. Vanligsvis bryr vi ikke mange spillere en fredagskveld om det ikke er høyst nødvendige. Foran dette meget viktige oppgjøret takker vi alle som møtte en ekstra gang da det ble høyst avgjørende mot et noe redusert Utengen. Kanskje de synes det var greit å tape hele 13 spillesugne djevler i dag! :)