onsdag, februar 25, 2009

Drammen Devils møte Østensjø Ducks

Dette var kampen om overlevelse eller nedrykk, denne kampen måtte vi vinne for å holde oss.
Hasse hadde tatt med 13 utespillere og 1 keeper, til Ducks hjemme bane.

Hasse velger å starte med 3 rekker offensivt, noe som mest sannsynlig gjorde at vi hadde litt mer krefter mot slutten av kampen enn Østensjø. Kampen starter på best mulig måte for Devils, Hasse og Geir Inge scorer Devils måla i første periode, men det var Østensjø som gikk til garderoben med en 3-2 ledelse.
Andre periode var jevn spillt, begge lag scorer omtrent annen hver gang, men Devils trekker det lengste strået og scorer 6 ganger i andre periode, stillingen var 8-7, noe som pleier å være et slutt resultat :o).
Dette var kampen der det burde vært mer enn de 4 som overvar denne kampen, det blei scoret hele 23 mål i kampen, og det var nerver helt til slutt signalet gikk. Det så ut til at lagene skulle spille uavgjort da det var igjen 7 min av kampen, men dommerne sendte ut en Østensjø spiller for hardt spill, og ga Devils en mulighet til å sette match ballen. Men, som mot Fredrikstad, ble det slått noen dårlige passninger som en av Østensjø spillerne ballen og stormet mot mål, på en eller annen merkelig måte får Ducks spilleren slått ballen i mål da ballen var bak ryggen hans.... Høyde punktet i denne kampen. Devils hadde ikke annet å gjøre enn å sette alle kluter til, Devils utligner målet i overtall spillet, og da det var 1.30 igjen av kampen satt Hasse det siste målet for dagen 12-11 til Devils.
2 poeng var det vi kom for å hente, vi dvaler ikke mer ved det at vi slapp inn 11 mål. Vi ser videre mot neste kamp hjemme mot VIF f.k søndag kl 14.00 Håper det kommer noen folk for å støtte oss i kampen for å ungå nedrykk.
Dagens mål scorere: Hans x 3 Calle x 2 Tommy x 2 Geir x 1 Jonny x 1 Espen x 1 Petter x 1