lørdag, november 21, 2009

Devils - Rødgata 2-5

Ingen god statistikk mot Rødgata for lørdagens første oppgjør denne sesongen. Rødgata har også fått en meget god start på sesongen og er helt klart et av formlagene i 1.divisjon bedrift.

1.periode
Det starter bra for Devils som blir presset fra start. Forsvaret setter seg og vi gjør mål på vår første store mulighet. #22 Erik spiller fri #24 Joachim som får gå alene mot keeper. Ballen smetter under keeperen og Devils stjeler ledelsen. Dette så lovende ut frem til Rødgata utligner. Skuddet får en retur fra vantet bak mål. Rødgata er først på returen og utligner. Mot slutten av perioden klarer Rødgata å ta ledelsen ved et frislag. Skuddet blir en markkryper som sniker seg for bi alt og under keeper. Føltes litt uheldig å miste ledelsen på å slippe inn to mål på denne måten. Vi leverte tross alt en brukbar periode.

2.periode
Nå blir vi skikkelig straffet for Rødgatas enkle og presise spill. De lar ballle rulle mye og tar sjelden store sjanser som kan føre til gode overganger. Plutselig sitter et av deres skudd klistret opp i vinkelen! Vi forsøkte å svare på tiltale men uheldigvis straffet oss selv med et selvmål. Skuddet var på vei utenfor men #42 Vegar jaktet ballen med en motstander i ryggen. Ballen treffer øverst på køllebladet og utmanøvrer keeper, 1-4. Nå må vi frem på banen men 5-1 målet ble et ydmykende mål. Vel fortjent økte Rødgata ledelsen ved å spille oss sønder og sammen. Dette angrepet var noe av det bedre man ser i 1.divisjon. På 5-1 kunne vi overta spillet noe men skapte bare mange halvsjanser. #74 Geir svarte nesten å tiltale med en suser i krysstanga og ut. Presset var bra og en gang klarte #24 Joachim å pirke inn en redusering.

Vi taper kampen 5-2 men synes ikke å ha spilt dårlig. Vi løfter oss heller ikke over gjennomsnittet og gjør noe spesielt fint med ballen. Litt mangel på flaks og troen på egen finter ble et savn i dette oppgjøret som ser ut til å vanligvis ende slik.