mandag, oktober 15, 2007

Angrepet gikk i stå

Drammen Devils møtte seriefavoritt Grei hjemme i St.Hallvardhallen søndag i 1.divisjon Øst. Sist sesong fikk Drammen skikkelig bank av Grei på bortebane så det var duket for en meget åpen kamp. Mye måtte stemme for Drammen om 2 poeng skulle bli bære hjemme, mens Grei har en solid tropp, en landslagsjef og spiller stabilt bra.

Kampen åpnet bra for hjemmelaget som gikk opp ien 2-o ledelse før 1.periode var halvspilt. Grei reduserte noe heldig før Drammen tok kommandoen igjen. Devils var nærmere 3-1 enn Grei var utligning men perioden endte 2-1 til Drammen. I løp av 4 minutter i 2.periode snudde Grei kampen og resultatet til 4-2. Drammen var rystet og måtte kjempe voldsomt for å henge med nå. Noen personlige feil og tabber preget perioden men Drammen rakk en redusering før hvilen.

Igjen tar Grei kommandoen med 2 scoringer før Drammen maktet å redusere. På 4-6 satte Drammen sine beste spillere på saken og presset Grei fryktelig de siste minutter. Grei holdt unna og vant denne bortekampen 6-4. Noen kommentarer til kampen er at Drammen viser at de inneholder alt fra verdensklasse til bedriftsnivå! Sesongens tropp er i det tynneste laget så spillet varierer etter hvem som spiller. Feilpassninger og unødvendige utvisninger hemmer lagets helhetsvurdering. Å forvente at de beste spiller optimalt i 3 gange 20 er mye forlangt. Men når de setter fart på ballen så blir det underholdning. Verdt å nevne her er at #18 Ahola gjorde en "du tror det ikke før du får se det" passning i dag. Ballen endte hos #16 Hasse på blank kasse og meningen var egentlig bare å være en "vegg" for scoring. 30 centimetere gjennsto og merkelig nok traff Hasse feil og det ble ingen scoring. Gang på gang bommet vi på skuddene fra siden. Passningene spilte ut keeper og målet var åpent. Dette gikk i stå i dag og må gi oss uttelling om det skal bli poeng.

#9 Lukas er tilbake i laget og gjorde en super innsats i dag. Ellers gjorde Drammens eminente målvakter nok en fantastisk jobb! De gjør noen vanvittige reaksjonsreddninger når det virkelig gjelder. Angrepstrioen #17 Anders, #16 Hasse og #18 Ahola viser i perioder at de kunne gjort mål i eliteserien! Fortsetter trioen deres dødelig spill vil de alle ligge i toppen av poengligaen.