mandag, november 12, 2007

Taper terreng

Gamle Bravida heter nå Skandinavian Branch (SB) i 1.divisjon bedrift. Drammen Devils sliter merkelig nok alltid mot dette bunnlaget i 1.divisjon. Lagene møttes søndag formiddag i Drammenshallen.

1.periode
Alt positivt og negativt skjer i denne perioden! SB scorer på frislag og tar ledelsen i kampen. Vi noterer dessverre flere feil i oppsett av mur og bevegelse i denne. Så tar Drammen kraftig over. #7 Andreas spiller opp #20 Glenn som setter et pent skudd bak SB's målvakt. Så drar #16 Jan Ivar av 3 spillere før han gir Devils ledelsen 2-1. Han kjørte slalåm mellom to spillere før han dro ut til venstre for skudd og plasserte ballen perfekt i mål. Dette blir #16 Jan Ivar's første av mange flere mål denne sesongen! Drammen Devils presset på igjen og #20 Glenn er kald nok til å vente ut en sideforflyttende keeper som ender opp som en potetsekk. #20 Glenn styrer ballen pent inn med backhand og Devils leder komfortabelt 3-1. Så tuller vi det til igjen! Venstre løper gjør bytte i det SB's målvakt skal sette i gang spillet. SB's høyrekant blir fri og de passere enkelt midtlinjen upresset spiller inn foran mål hvor avsluttning settes på volley. En vanskelig avsluttning å stoppe selv om vi har spillere i nærheten, 2-3. Så utligner de på frislag igjen, 3-3. Hvordan de fikk satt 4-3 er helt på trynet. Ballen er egentlig i en Devils kølle på midtstreken men så spretter den mellom ben og kølle på 6-7 spillere før den skal stanses av målvakt. Men jammen kiler den seg ikke forbi og blir liggende på målstreken? En SB spiller løp inn fra venstre og dyttet ballen inn til ledelse 4-3.

2.periode
SB har en god ballfordeler men ellers slå de langt. Devils forsøkte å spille seg til sjanser og dette ble kampbildet i denne perioden. SB kontret og skapte en 3-4 farlige målsjanser mens Devils hadde kommandoen og skapte mange målsjanser. Vi traff tverligger to gang, en i stolpen og et titalls skudd ble reddet eller satt like utenfor. Det ville seg ikke for Devils og SB påvirket dommeren så godt de kunne for å ri dette i land. Dermed løper tiden fra oss og vi taper kampen 3-4.

Tabell og resultater 1.divisjon bedrift

Tapet for Skandinavien Branch ødelegger for en topplassering denne sesongen. Neste kamp venter serieleder Rødgata som vi ratt slår på en mer heldig dag enn denne søndagen.