mandag, oktober 29, 2007

Spiller best mot de beste

Alliansen møtte regjerende seriemester Admiral i Drammenshallen søndag morgen.

1.periode
En jevn periode der Alliansen skapte mye målsjanser men rundt halvparten av avsluttningene ble utført fra vanskelige posisjoner. I perioder lå forsvaret høyt og dermed satt plutselig en av kontringene til Admiral. Motstanderen utnyttet en merkelig dommeravgjørelse som flere reagerte på. Ingen fulgte ordentlig opp kontringen som sendte Admiral i ledelse.

2.periode
Utligningen kom fortjent. #67 Robin spilte vegg med #36 Johnny på venstre kant og tilslutt satt ballen i nærmeste kryss. Drammen malte videre og denne gang utnyttet vi Admirals reaksjon på dommeren. Vi flyttet #67 Robin opp i angrep og tettet mer igjen bak. #16 Jan Ivar blir grisetaklet i hjørnet til admiral og ballen ender hos #67 Robin som setter den på direkten. For å få målet annullert virket det som om Admiral klaget på at #16 Jan Ivar ikke fikk et soleklart frislag mens vi utnyttet "sytingen" slik Admiral gjorde i 1.periode. Nå hadde Alliansen god kontroll på kampen. Det siste målet var også fortjent. #16 Jan Ivar spiller opp #67 Robin på frislag. Skuddet ble hindret men det ble heller en perfekt passning til #36 Johnny foran mål. Han styrte inn 3-1 og seier.