mandag, november 12, 2007

Tap for B16

Bydel 16 leder 4.divisjon avdeling C i Oslo og på søndag var de sugne på nye poeng i Lørenhallen. Drammens 2.lag har fått en kjip start på sesongen fordi 1.laget i 1.div. øst må prioriteres og dermed har ikke nok spillere vært tilgjengelig for kamp. Derfor ligger 2.laget sist på tabellen med to WO tap. Debuten mot B16 skulle vise seg å bli en manndomsprøve for de 8 spillere Drammen mobiliserte denne søndagen.

1.periode
Begge lag virket jevngode i starten. Etterhvert fikk B16 mer ballbesittelse fordi deres gode playmaker førte mye ball og spillet deres foregikk ofte bak Drammens kasse. Drammen spilte på det trygge og enkle. Kontringene ble giftig så lenge passninger satt der de skulle. Drammen tok ledelsen 1-0, men B16 svarte raskt og utlignet. Perioden endte 1-1 etter en jevnspilte 20 minutter.

2.periode
B16 trykker helt klart mere på. De har et fint variert angrepspill men bruker mange trekk før de avslutter. Drammens keeper #1 Jørn reddet utallige sjanser og knallgod denne kampen. Men dessverre fant to plastballer veien inn og B16 tok ledelsen 3-1. Drammen kontret og fikk straffe mot slutten av perioden. #91 Geir satte ballen på direkte skudd via målvakt, 2-3.

3.periode
B16 presset på enda mer for å avgjøre kampen. De styrte spillet fullstendig og noen tabber egne rekker førte til at de fikk avsluttet raskere. Dermed ble vår eminte målvakt utspilt gang på gang og B16 økte ledelsen til 6-2. På denne stillingen gjorde Drammen et hederlig forsøk på å komme i kapp, men ble straffet hardt når forsvaret åpnet slusene. Vi spilte ut B16 fra midten og inn hvor #91 Geir fikk åpen kasse. Skuddet traff stolpen, returen traff stolpen og dermed kontret B16 inn 7-2! Drammen fikk et trøstemål denne fæle perioden. #22 Emil styrte inn ballaen på lengste stolpe etter en perfekt passning fra #78 Geir Inge. Dette målet ble en tro kopi av halvparten av B16's syv mål i denne perioden. Kampen ender 10-3 til B16 som da fortsatt troner på toppen. Drammen 2 ligger nederst men har akkurat komme i gang med seriespillet.