mandag, november 12, 2007

Ny seier i 2.div

Lørdag spilte 2.laget bedrift kamp mot Avotech i Mjøndalenhallen. Kampen begynte svært tidlig og det ble det stort frafall av spillere. Men Nissi stilte sporty opp som vikariende målvakt og akkurat 5 spillere på banen. Avotech er en ukjent nykommer i 2.divisjon bedrift så det ble spenning om utfallet av denne kampen.

1.periode
Drammen Devils 2 begynte bra og åpnet målkontoen først. #10 Espen rundet keeper, 1-0 og #66 Pål fintet bort noen spillere og økte til 2-0. Så svarte motstanderen Avotech og gjorde 1-2 og 2-2 før #10 Espen satte sin andre for dagen. Mot slutten av perioden rutlignet Avotech nok en gang og lagene tok pause på 3-3.

2.periode
#66 Pål satte 4-3 men Avotech utlignet raskt igjen til 4-4. Drammen førte kampen og Kjetil sørget for 5-4. Så satte #66 Pål sitt tredje for dagen, 6-4. Nå ble det mer nerve i kampen og Avotech reduserte til 5-6. Men #10 Espen avgjør kampen et minutt før slutt. Han setter ballen i krysset med et langskudd og 2-laget vinner 7-5.

Dette er en viktig seier som sørger for at laget fortsatt har heng med teten i 2.divisjon bedrift. Stiller flere av de aktuelle spillere blir det garantert mer slagkraftige saker fra dette nykomponerte laget.

Resultater og tabell 2.divisjon bedrift

Neste kamp er er borte mot MSD United den 18.november