tirsdag, oktober 16, 2007

Alliansen nekter å tape

For tredje gang ender kampen 2-2 denne sesongen! Drammen Devils Alliansen møtte Utengens Ballgutter i Drammenshallen denne tirsdagen.

1.periode
Kampen åpner bra og lovende inntil Utengen finner Alliansens svakheter og sørger for at kampbildet ligner mer hvordan Utengen spiller innebandy. 0-1 målet blir et forferdelig spesielt selvmål! Utengen fører ballen ned på venstre side og tre spillere pluss keeper følger nøye med. På motsatt side står eneste medspiller og han trer utrolig nok ballen igjennom til andre siden og målsjansen skapes. Avsluttningen reddes men i det gjengen snur seg sparker vi uheldig ballen i eget nett. #31 Geir svarte på tiltale og tok saken i egne hender. Han satte fart og avsluttet fint med backhand, 1-1. Tiden renner ut og "hawaii" tendensene er i anmarsj.

2.periode
Utengen kjører et høyt og ukontrollert tempo. De løper oss i senk og spiller mot alt gult i bevegelse. Vi finner ikke rommene og blir pakket kjapt inn eller presset til å gjøre feil. Skylappene vokser utover kampen og det er ikke enkelt å finne hverandre på banen. Forsvaret fikk en travel kveld i 2.periode når Utengen presset på. Heldigvis var det ikke mye stil over avsluttningene og #41 Lasse ryddet unna det meste. Men plutselig slår de en perfekt langpassning som skaper 2 mot 1. Ballfører levrte passningen perfekt og avslutteren fomlet ballen i mål, 1-2. Det virket å være spikeren i kista da Alliansen ikke hadde en god dag. Angrepsspillet bestod at maks to passninger og de var som regel lett å lese for Utengen! At vi setter den siste viktige scoringen er egentlig helt uventet. #21 Ronny spiller perfekt foran mål fra kant og #31 Geir kan styre ballen inn til 2-2. Dette skjer "blindt" mellom to spillere som spiller sin andre kamp sammen noensinne! Her ligger svaret på dagens trøbbel. Skylappene blir store og vi har ingen "følelse" av hvor medspiller beveger seg. Kampen ebber ut til poengdeling og #31 Geir redder dagen for Alliansen i dag!

Etter 4 seriekamper har tre kamper endt 2-2. Alle disse kampene er vanskelig pga av uforutsigbare motstandere og her må vi trene på å føre og bestemme kampbildet. Seieren kommer mot et velspillende lag som vi matcher bedre og slike motstandere henter ut mer kvalitet som bor i Alliansen. Hvorfor det er slik og hvordan vi skal forbedre oss i år er utfordringen vi har foran oss. 1.divisjon bedrift består av mange forskjellig typer lag, og det blir mange jevne kamper som i dag.

Tabell og resultater 1.divisjon bedrift