torsdag, november 22, 2007

Utrolig spennende mot Akerselva

Drammen Devils møtte nyopprykkede Akerselva søndag. Akerselva er ukjent lag for undertegnede som aldri har sett denne gjengen tidligere. Det kriblet ekstra for Devils som ikke har maktet å gjøre noen poeng på noen uker. Men laget stilte nesten full stall og en evigunge Robin Kãmpe tilbake etter en langtidsskade. #67 Robin har ingen å overbevise andre enn seg selv. Men for oss som kjenner Robin fra før stiller dette comebacket langt flere spørsmål i hodet på tilskuere enn hva han tror. Gamlingen skulle jo ikke røre på bena før 2008 men har jukset med tiden og trent litt med bedrift. Etter noen testkamper beviser han alder er ingen hindring og spillegleden lever i aller høyeste grad. Klarer han å sette rekorden som eldste målscorer i 1.divisjon Øst?

1.periode
#67 Robin fikk starte kampen mens sjefen sjølv #16 Hasse var kampens mens nervøse tilskuer. Da jeg ankom hallen var det 2-1 til Drammen og gubben hadde scora! #67 Robins velkjente skudd satt i nota fra midten...igjen fikk jeg høre. Akerselva utlignet til 2-2 før pause.

2.periode
Drammen har trolig serien eldste lag i serien men Akerselva virket veldig rutinerte også. Derfor synes jeg dette så ut som en kamp med mange kilo, rutine og lavt tempo. Taklinger ble satt perfekt i skuddøyeblikk og flere leste spillet bra. Ingen av lagene skubbet hverandre av banen og ingen fikk et ordentlig spilleovertak. Med et lavere enn vanlig gjøres det langt færre feil og sjansene må skapes selv med gode passninger. Akerselva kom best ut av denne perioden og vant denne perioden 3-2.

3.periode
#16 Hasse ble denne periodens spiller. Han kriget utrolig i 40 minutter og hadde alltid noen muskler i nærheten som hindret mannen i å gjøre 10-12 mål. Men to ganger fikk han plutselig stå alene nok til å snu kampen! Drammens trener gjør 6-6 og 7-6 til Devils. Kun minutter gjenstår og det øynes håp om seier. Men så svikter konsentrasjonen. Akerselva får utlignet fra innslag ved #21 Due som skyter tidlig og forbi både forsvarer og målvakt. Drammen reiser seg ved å toppe laget oftere mot slutten. Drammens får frislag og en våken #18 Tommi tar frislaget tidlig og sender den blindt til #77 Calle som banker ballen inn på direkten. Selv keeperen var ikke med notene og det overraskende målet får jubelen til å nå nye høyder i St.Hallvardhallen! Det er bare 50 sekunder igjen av kampen og denne gang ror Drammen denne seieren i land!

Denne seieren kan spillende hovedtrener #16 Hasse ta all ære for! Han fikk mye ut av laget i dag! Noen spillere slet med skader, en del fine bytter og formasjonendringer sørget for at laget fikk ut mye av sitt potensiale. Selv som spiller bidro Hasse og satte to avgjørende mål. Nå har Drammen 6 poeng og har kontakt med lagene i midten av 1.divisjon øst. Det er pusterom ned til nedrykkstreken men det er fortsatt mange poeng og kjempe om.