onsdag, oktober 22, 2008

Tap for Comma

Det var duket for oppgjør mellom de to øverste på tabellen i 2.divisjon bedrift. Drammen Devils møtte Comma Alliansen i Drammenshalen tirsdag kveld.

1.periode
Kampen begynner greit for Devils som var nærmest den første scoringen. Men mål deles ikke ut gratis. Vi presset på for scoring men så glipper det og Comma setter den første 2 mot 1. Svake pass i midten, lavt tempo og risikabel ballføring preger denne kampen ingen fører. Det er som om hvem som helst kan vinne!

2.periode
Først litt kjeft for at man gjør ting man har fått beskjed om å unngå. Så tydelige beskjeder om hva som må gjøres! Da vi slipper inn 2-0 føltes det virkelig ut som vi ikke hadde dagen eller maktet å gjøre noe av det vi fikk beskjed om. Comma scorer fra frislag! Ballen går igjennom mur (en spiller), forbi en forsvarspiller og forbi en dekket keeper...dette skal ikke være mulig! Vi reduserer til 1-2 og øyner et lite håp men når vi slipper inn 2 nye mål er slaget tapt. Det ene målet registreres som et selvmål. Vi skyter ballen inn ved et feilpass! Man blir naturlig frsutrert men jobber ut perioden. Det ender med en redusering og kampen ender 2-4 mot Comma.

Vi falt igjennom i dag og leverte ikke vårt gode spill. Hvert eneste feilpass skaper usikkerhet og man mister troen. Vi begynner å pirke innebandy og da ser ut som alt skal skje tilfeldige igjen slik at vi ikke fungerer som et lag sammen lengre. Denne lærdommen trengte vi og kommer sterkere tilbake neste kamp.

Resultat og tabell 2.dvisjon bedrift