søndag, oktober 26, 2008

Tap men spillet var bra

Drammen Devils møtte fredag den dobbelte regjerende seriemester Admiral i Drammenshallen. Laget forsterkes hver eneste sesong og ble foran dette oppgjøret storfavoritter. Devils fikk flere frafall samme dagen og sliter generellt med mye skader. Med kun to innbytter var det flere som ikke fikk særlig hvile mot Admiral.

1.periode
Vi bestemmer oss for å ligge lavt og tette rommene. Admiral tar som forventet kontrollen av kampen men Devils kontrer farlig allerede fra starten. Vi tar all skyld for den første scoringen. En svakt bytte åpner rommet for Admiral som får tatt ledelsen i kampen. Vi er ikke ufarlig og skaper nok målsjanser for å utligne men Admiral er dyktigere foran mål. De øker til 2-0 før pause og har en del mer ballbesittelse. Vi jobber oss frem til flere avsluttninger men det må skytes bedre!

2.periode
Vi spiller godt i forsvar så lenge ingen roter seg ut av formasjonen. Vi kunne kanskje ha kommet enda mer i angrep om ballfrakterene hadde kommet forbi midtstreken. Admiral øker til 3-0 etter et nydelig angrep vi skal kopiere på trening :) Devils var nullstilt etter 1.periode og ga ikke opp. Endelig setter vi en av mange sjanser. #20 Glenn finner hull på keeperen og reduserer til 1-3. En fin målestokk nå er at vi presset playmakeren Anders Olsen hjem i eget forsvar og selv denne eminte spilleren begynte å sende ballen i feil retning. Vi reduserer nok en gang ved #20 Glenn. Han har virkelig funnet tilbake scoringsformen og finner disse hullene vi andre sliter med. 2-3 og et lite håp de siste minutter. Men vi er slitne så sluttspurten ser ikke sprek ut. Vi er nære på, bommer på store åpninger, bruker litt for lang tid og setter ballen i stolpen.

Tapet til tross får vi mye ut av et redusert lag. Vi gjør til tider akkurat de enkle små tingene og skaper dermed en titalls sjanser. Forsvaret og keeper får et stort pluss i margen etter en kamp uten pauser. Fremover ligner vi vårt gamle...skaper mye men scorer for lite. Vi får se om vi finner ut av dette til neste kamp.