onsdag, november 12, 2008

Stor seier mot Avotech

Drammen Devils 2 møtte Avotech i Mjøndalenhallen tirsdag kveld i 2.divisjon bedrift. Det var duket for en fargerik debut for Kim Senger. Tsjekkeren kommer fra Svalbard hvor han bare har trent innebandy. Han prater ikke norsk og har aldri spilt en seriekamp noensinne!

1.periode
Vi åpner bra og setter press på Avotech. #31 Morten åpner målprotokollen ved å pirke inn en retur ved stolpen, 1-0. Så treffer debutanten #26 Joakim perfekt og kiler inn en markkryper fra 3-4 meter, 2-0. #74 Tegler følger opp den fine starten og banker inn 3-0 direkte fra frislag. Devils sovner noe etter etter denne pangstarten men jobber veldig sammen og riktig. Det neste målet kommer også fra frislag. #13 Geir setter opp #32 Lars som sender ballen nydelig i nettmaskene. Devils eier perioden og avslutter den med en perle av en scoring. #74 Tegler smeller av fra distanse og treffer lengste kryss, 5-0.

2.periode
Uventet får Devils mer kjeft enn ros i pausen. Kanskje litt dumt da spillet forverret seg noe. Heldigvis forstår ikke #23 Kim norsk så godt og gjør 6-0 på egenhånd. Han får tid og rom med keeper og plasserer ballen perfekt under venstre arm. Så vil flere på scoringslisten. Det medfører for mange soloprestasjoner som feiler og forsvaret får mye mer å jobbe med. I et lite øyeblikk står vi feil og lar to motstandere stå alene med keeper. En av disse scorer trøstemålet, 1-6. Vi skaper masse målsjanser men flere er forutsigbare og alt for enkle å stoppe. Vi gjør mange mål i denne kampen men mangler lissom den gode assisten. Dagens mann og debutant pynter på periodens resultat og scorer 7-1 sekunder før slutt.

Dette er egentlig en kjempefin kamp. Bare det at Devils ser viktigheten med å sette en mur mot nærme frislag viser forskjellen på lagene. To ganger får vi enkelt skyte og gjøre to mål fra frislag. At vi pusher på en spillestil som innvolverer alle gjør at vi spiller mer innebandy enn Avotech. I Avotech hilste spillere på hverandre før kampstart og sender egentlig 5 invidualister på banen. Derfor vinner Devils fortjent 7-1 og henger med i toppen av 2.divisjon.

Tabell og resultater 2.divisjon bedrift