søndag, oktober 26, 2008

Drammen møter Fredrikstad

Drammen møter Fredrikstad i St.Hallvardhallen i dag klokken 14:00!

Da er vi på plass sammen med 32 tilskuere og husk å oppdater jevnlig!

Drammen har ikke alle spillere på plass. Det stiller 2 rekker pluss en reserve. Fredrikstad er en opprykkskandidat så dette kan bli en tøff kamp.

1.periode
10:16 - Det står 3-2 til Drammen når vi kommer LIVE. Devils coret alle de tre siste målene. Rune fisker inn 2-1, Hasse tar kjøkkenveien og Jonny gjør selvmål
12:56 - Drammen ligger djupt og kontrer mens Fredrikstad styrer spillet. Der satt den!
13:22 - Fredrikstad utligner!
14:04 - Utvisning....Fredrikstad har ballen, men så må Drammen sende #76 Kenneth ut i fryseboksen. Han får 2 minutter for slag
15:09 - Ffredrikstad presser med overtall...Drammen forsvarer seg bra
16:21 - Drammen mangler Marko, Tommi og Calle. Spørs om Fredrikstad bør overta føringen nå. FIBK presser mye selv etter overtallspillet
17:53 - Utvisnong FIBK - 2 minutter for slag
18:10 - Geir styrer overtallspillet. Savner Tommi nå...for dette gikk sakte. Fredrikstad tar balen og bruker opp tiden til Drammen
19:43 - FIBK klapper for sterkt understallspill
Perioden slutt 3-3

2.periode
00:00 - Spørs om FIBK har funnet ut av Drammen. Vi venter på spillerene og håper på en jevn periode.
00:41 - Scoring til FIBK. Gjør alt rett i 3 mot 2...Sistemann på to gode passninger skyter ballen direkte inn, 3-4
01:24 - UTV 2 min FIBK for lsag. Drammen må gjøre det bedre i overtall nå!
02:57 - Svakt overtallspill. #2 Eivind redder Drammen to ganger! Gjør kjempereddninger som holder Drammen inne i kampen.
04:36 - Rolig nå, begge lag bytter samtidig
05:51 - Superveteranen Geir har kommet på banen! En timeout til Drammen. Hasse vil vinne og ber om mer sprut
06:58 - Mye nesten nå. FIBK spiller langs kant og bruker mer tid. Drammen sikter seg gjennom midten men bommer med noen centimetere ofte.
08:51 - 3-5 til FIBK. En perfekt tversover frispiller målscoreren som skyter på direkten.
10:00 - Drammen har presset mye nå....veldig avgjørende fase av kampen. Det blir med mye nesten og FIBK snur kampbildet igjen etter 2 minutter
11:02 - Drammens Tidende er til stede!
11:59 - Wow! Tre digre muligheter til Drammen hvor en ball smeller i stolpen. FIBK svarer men Eivind gjør nok en kjempereddning!
13:31 - For en scoring! FIBK smeller ballen i stolpen, på returen spiller de opp en ledig spiller foran mål som på direkten scorer mellom sine egen ben, 3-6
14:36 - Jørn overtar for Eivind og begynner med en fin reddning med hjelmen
15:32 - Selvmål igjen! Marius får ballen på skoa og styrer den inn. Passning kom fra bak mållinjen, 3-7
17:17 - Drammen ser dessverre ut som det forsvarerende laget i hver eneste duell. Dette blir vanskelig om de ikke reduserer før pause.
19:50- Dramme er kanskje nærmest scoring, men tiden renner ut

3.periode
00:54 - Gigasjanse til FIBK. Karinen skyter alene med keeper i stolpen
02:07 - Jørn starter perioden bra med noen fine reddninger. Spørsmålet er uttelling av kontringer til Drammen. FIBK fortsetter å dominenere spillet
04:33 - Utvisning Drammen. Henke får 2 minutter for hardt spill. Nå gjelder det å ståi mot!
05:54 - To stolpeskudd, den siste i tverrligger er veldig nære
07:31 - Kjedelig for Drammenspublikummet. Men så! Hasse setter sin backhand
07:53 - Drammen reduserer 4-7 ved Hasse. Scoringen er en klassiker keeper venter ikke avsluttning fra backhand
09:46 - Typisk for tredje perioder...kampen svinger skikkelig. Ser ut som Drammen har krefter til å holde følge.
11:35 - Frislag ender rett i krysset. 8-4 til Fredrikstad. Da er kanskje kampen kjørt.
15:25 - Kampen svinger og FIBK er sikkert mest fornøyd nå. Drammen har ikke det lille ekstra og sliter med å redusere
16:47 - Utvisning FIBK for slag. Nå Drammen!
17:09 - Geir setter frislag rett i mål! Utagbart i krysset, 5-8
18:26 - Kjempesjanser begge veeier. Litt temperatur men det er ikke my blåsing.
19:07 - MÅL, Hasse setter ballen etter en feil av FIBK. Han skyter forbi keepers høyre side. 6-8 under et minutt igjen!
19:37 - Pål setter ballen i stolpen...veldig nære.
19:42 - Utvisning FIBK for feil avstand
20:00 - Kampen ender med tap 6-8 for Drammen