mandag, november 03, 2008

Viktige poeng

Devils ble sterkt redusert foran den viktige kampen mot Utengens ballgutter. Skader og andre gjøremål førte til at vi ikke stilte våre beste men fylte allikevel opp rekkene for å henge med dette løpsterke laget. Nå i ettertid var vi kanskje heldige de ikke kunne stille alle sine beste heller så seieren ble til slutt fortjent.

1.periode
Vi tar kommandoen i kampen spillemessig og skapte de nødvendige sjanser. Men noe hindrer Devuilsgutta til å lade kølla? Vi spiller oss nærme mål men får lissom aldri spikret ballen i buret for å ta føringen. Debutanten #34 Anders er nærme en kanonscoring på Devils sin første store sjanse. På direkten feier av at et skudd som smeller i hjelmen på Utengens keeper. #30 Tom Roger følger opp med nok en gigamulighet. På åpen kasse spiller han ballen over fra 1 meters hold! Bakover har vi god kontroll på angrepet til Utengen. Men plutselig gjør de en fin prestasjon inni boksen. Feilvendt mot mål sendes skuddet i vendingen og spiller ut keeper. Utengen tar ledelsen mot alle odds og leder 1-0 til pause.

2.periode
Vi må vinne denne men samtidig ikke knyte spillet. Om skjenneprekenen i pausen ble oppklarende for alle eller ikke er vanskelig å si. Presset fortsatte men Utengens keeper sto bra og reddet mye. Vi hadde gitt samtykke av bytte av keeper etter pausen men etter storspill i første sto han naturlig nok også i andre. Så kommer utligningen. #7 Andreas stikker inn på bakerste stolpe da #50 HC lader om. Om skuddet ble til en passning så var den i allefall perfekt! #7 Andreas styrer inn utligningen og nå skal det løsne. Fra samme sted på venstresiden skyter #42 Vegar via foten til #21 Ronny og i mål! Devils snur kampen og må ri dette i land. Helt mot slutten av kampen får vi se det vi har ventet på. #21 Ronny drar seg fri og kliner ballen utagbart opp i lengste kryss. Igjen fra samme posisjon som de to forrige målene! Kampen blåses av og Devils har sikret seg meget viktige poeng.

Tabellen begynner å vise at det blir tøfft å henge med blant de fire beste. Akkurat nå trenger vi to lag bak oss for å slippe å tenke nedrykk. Foreløpig holder vi oss over streken men vi er ikke halvveis enda. Skal det stjeles poeng fra noen over må vi komme i scoringsform og få alle spillere tilgjengelig igjen.