lørdag, november 08, 2008

Svieva 4 tapte toppkampen

2 og en halv tilskuer hadde møtt opp for å se hvem som leder 5.divisjon avd C etter dagens toppkamp. Sveiva 4 har tatt turen til St.Hallvardhallen for å møte serieleder Drammen Devils.

1.periode
Drammen stiller uten lagleder Geir Inge og presterer dermed å sette opp forvirrede rekker! Har råd til å trekke toppscoreren ned i forsvar lissom. Og erstatte ham med klubbens minst målkåte djevel? Det var en risiko heldigvis 2.rekka tok tak i. Andreas dro opp angrepet med hjelp fra Johnny og en passning inn midten sørget Chris for endte i kassa. Drammen tok føringen mot et velspillende og rutinert lag. Sveiva visste de måtte komme tilbake og presset på forvirrede djevler som fikk kjeft for enhver glipp defensivt. Dette var en kamp man bare ikke har råd til å miste konsentrasjonen i. Sveiva får uttelling etter 13 minutter spill og snur resultatet til 2-1 etter 15 minutter. Chris svarer med 2-2 men Sveiva tar pause i førersete etter en sen 3-2 scoring.

2.periode
Frode tok ansvaret i dag...først litt kjeft så beskjed at vi bare trenger litt tid å komme i gang! Sist kamp ledet vi 7-0 etter første periode så det er godt veteranen husker lengre tilbake. Vi snur kampen nå. Presser på igjen og Jonny åpner kontoen for 1.rekka. Skuddet går via motstanderen og smetter så kjapt i mål at vi jubler ikke før dommeren godkjenner...merkelig mål, men det satt godt, 3-3. Andreas spiller fri Johnny som endelig treffer tidlig på halv volley. Pang i kassa 4-3! Sveiva utligner til 4-4 men så sier vi takk for følge! Rune setter endleig ballen etter flere store sjanser og Johnny plotter sin andre for dagen. Drammen leverer en veldig god periode og leder fortjent 6-4 før siste.

3.periode
1.rekka ved våkner endelig og tar ansvar. I løp av 7 minutter setter de 3 mål og øker ledelsen til 9-4. Villdyret Geir har våknet og gjør 4 mål i siste periode. Med hjelp fra Jonny som scorer de utroligste mål vant Devils perioden 5-2 og ydmyket kanskje Sveiva ved noen anledninger fordi et av målene ble satt i undertallspill. Begge lag pådro seg 3 utvisninger hver i denne perioden og det føltes nesten som om Drammen dro fordel av det og rodde i betryggende i land en viktig seier. Og sekundet før slutt gjør dagens mann Geir sitt siste for dagen....alle uassistert?

Takket være roen i dette laget viser ser det ut som alle presterer over gjennomsnitt. Akkurat som ingen forventer noe av deg før du gjør en feil. Da får du høre det men underveis er det slik det skal være for å levere 60 minutter godt spill. Variert kvalitet samles på midten og når da ingen trener (ansvarlig) kan ta æren for det er det vanskelig å hedre noen andre enn spillerene for serieledelse!