tirsdag, februar 03, 2009

Målløs blei nedkjempet!

Søndag 1.feb skulle vise seg å bli en av de beste kampene som har blitt spilt i St.hallen, iallefall for Drammen Devils del.
Dagen startet vel ikke helt optimal for noen av lagene da det viste seg at begge lag kom til låst hall. Begge lag måtte stå ut og fryse... (vi kunne satt oss i bilene, men vi tenkte på miljøet)
45 min før kampen skulle starte kom hall bestyreren for å åpne for oss... Dette er veldig amatør messig av St.hallen, når det skal være en 1div kamp.

Drammen Devils stilte med Eivind Eriksen i mål, Marius - Gus - Hasse - Anders - Robin som første rekke, andre rekke Jonny - Kenneth - Geir Ivar - Geir Inge - Thor Arne Hanssen.
Dette var de rekkene som Drammen Devils klarte å mønstre pga mye sykdom og skader.

Kampen blåses i gang og målløs vinner ballen, og begynner spillet sitt, men Devils har lagt om taktikken siden sist vi møtte dem, noe som Målløs ikke klarer å finne ut av. Det tar ikke mange byttene før første rekka bryter og hvem andre en Robin Kämpe scorer. 1-0 til Devils og gutta jubler og små ler litt. Robin hadde så godt som lovet mål i dag.
Lagene veksler på å score i første periode, men Målløs går til garderobene med 3-2 ledelse.

Andre periode starter med at vi scorer og utlignet til 3-3, det er liv i kampen og vi er definitivt med på notene til Målløs. Devils kjemper hardt i forsvar, det som går gjennom forsvaret tar Eivind seg av. Målløs scorer 2 mål i andre periode, men det hjelper ikke når vi scorer 3 og lagene er like langt etter to perioder 5 - 5.

Tredje periode var vi veldig spent på hva Målløs skulle finne på, vi viste at dem begynte å bli frustrerte og måtte vinne denne kampen, tap elle 1 poeng for Målløs ville nok Nor92 ligge på toppen alene.
Målløs styrer spillet og Devils forsvarer seg bra, kampen står og vipper- litt sånn første til å score vinner. Ballen blir vunnet i forsvar, Anders Olsen får ballen fra egen halv del og går på tvers over hele banen, smeller til på back hand..... MÅÅÅÅÅÅÅÅLLLLLLLLL..... Devils leder fortjent eller ufortjent... Devils leder, ett skikkelig sliter mål.
Målløs kommer tilbake og scorer, stillingen er 6-6, og vi er like langt igjen. Begge lag vil så gjerne ha med seg 2 poeng. 40sek igjen av kampen og en Målløs spiller setter ballen i lengste kryss, helt utagbart for Eivind. Med kun 40 sek av kampen har ikke Devils noe annet å gjøre enn å kjøre alle mann i angrep, Devils vinner ballen fra avslag, rett i angrep, hvem andre enn ROBIN KÄMPE 7 - 7 kampen renner ut og Drammen Devils tar med seg 1 poeng, og hjelper NOR92 med å toppe 1 div i østlandet, enn så lenge.
Drammen tar en velfortjent hvil mandag, og gjør seg klare til å møte Fredrikstad borte 03.02.09 som tapte 10 -6 mot Grei borte. Vi håper gutta fra Drammen klarer å ta med seg poeng hjem fra Fr.stad.

Mål scorere: Robin Kämpe x4 Hans Sandberg x 2 Anders Olsen x1