mandag, november 17, 2008

Devils A - VIF

Etter er sørgelig tap mot Østensjø Duck, skulle Drammen Devils reise kjærringa mot VIF
Dette var kampen der vi skulle ta 2 poeng og rykke fra de andre lagene på en ellers så jevn tabell,Hasse hadde tatt ut en 17manns tropp som virket veldig sterk på papiret.

Da kampen startet viste Drammen prov på godt spill og innsats.
Kjappe bytter skulle gjøre at spillerne skulle få opp intensiteten på spillet, Drammen presset på et vaglende VIF forsvar som desidert ikke er av de beste i serien.
Drammen presset mye i første omgang, noe som førte til at VIF kom på kontringer, og igjen resulterte i baklengs mål.
Dårlig dekking av folk, og lite besluttsomhet av forsvaret gjorde av vi går til pause men 2-1 i sekken.

VIF starter andre omgang på samme måte som første omgang, med å score mål på et veldig ta fatt Drammen forsvar.
Hvorfor vi ikke bare kan feie unna angreps spillerne til VIF er helt uttrolig, foran mål SKAL vi være KONGER!
Vi blir sendt i garderoben med 7-5 etter endt andre omgang, med tro på at vi skal innhente denne ledelsen.

Tredje periode blir nok en periode der vi kjemper for utligning og innhenting av ledelsen til VIF, men med altfor mange personlig feil kan vi bare konstater at vi går på nok et tap som svir godt.
Vi må berømme VIF for godt forsvars arbeid og effektiv angrepspill.

Drammen Devils ligger nå på 8plass på en fortsatt veldig jevn tabell.
Det er kamp til mandag 24.11.08 mot Ajer, denne kampen blir veldig avgjørende for Drammens del.Vi må bare stå på og ha troen på det vi gjør, for seier kommer!