lørdag, november 15, 2008

Tap for Rødgata

Kampene mot Rødgata er alltid vankelige. Vi har mange skader og fikk to sene frafall til fredagens kamp. Det var duket for nye fjes i nye posisjoner og det vanlige lille håpet at forandring skal bringe frem det optimale i laget :)

1.periode
Devils begynner best selv om laget ligger lavt og kompakt. Ballsikre Rødgata får spille men de bommer til slutt og vi kan slå kontra. Gang på gang skaper vi sjanser men unøyaktig i spillet fører til at det ikke blir mer en to store sjanser før Rødgata plutselig scorer på sin første. Drammen har raidet høyresiden og Rødgta slår kontra i rommet som etterlates åpent. Skuddet var ikke allverden men det går inn, 1-0. Rødgatas neste sjansen var heller ikke skummel før den smatt inn mellom bena på keeper. Jelo får styre på midten med to hender på sverdet. Han setter den en passningen etter den andre mens skuddet er kontrollert mellom ben på forsvar og keeper. 2-0 på dere andre sjanse var vondt å svelge. Devils fortsatte å kaste seg inn i kampen men med en hånd på sverdet taper vi de avgjørende duellene! #32 Lars har fått sjansen i dag og gjør alt riktig fra sin venstre posisjon. Han vinger inn i banen og skyter perfekt et skjult skudd som smetter inn oppunder tverligger på en dekket keeper, 1-2. Perioden ender 1-2 men det hadde jammen ikke vært urettferdig om Devils hadde ledet 2-1.

2.periode
Rødgata får en perfekt start på perioden. De scorer to raske mål og leder 4-1. Rødgata er et ballsikkert lag som får god uttelling på sjansene og kan nå styre resten av perioden. De ligger lavt og gidder ikke satse fremover før vi gir de åpningene. Utover dette øker tempoet gradvis. Devils jager mer og mer ball. Og sjansene er der, men som nevnt vi bommer på mål og blir stanset for enkelt i scoringsposisjon. Våre største sjanser på slutten ender slik. #7 Andreas spiller fri #50 HC på bakre stolpe. Målet er åpent men bommer på ballen og neste forsøk blir for vanskelig å score på. #31 Geir banker skuddet sitt i hjelmen på keeper og returen settes i mål men blir annullert. Ballen må hentes tilbake med tuppen av køllebladet og dommeren vurderer dette som høy kølle. Fra høyre smeller #7 Andreas ballen inn i nærmeste kryss. Ballen går bak ryggen på forsvarsspileren og oppunder keeper som ikke rekker å reagere, 2-4. Scoringen kommer for sent og tiden renner ut.

Drammen Devils taper kampen 2-4. 1.periode var bra levert og kunne ha endt bedre slik at kampbildet kunne sett annerledes ut. I en jagemodus sliter vi med å skape noe konstruktivt og for mange soloforsøk ender med gale valg. Men halvveis i 1.divisjon vet vi at ingen er uslålig og vi får jobbe videre med å finne hull på byllen.