søndag, november 23, 2008

Jevn toppkamp i 2.div

Drammen Devils 2 møtte Klanen Innebandy i Drammenshallen lørdag. Som forventet har Klanen vokst i serien. Med eldre Devils spillere, stor stall og lekre drakter begynner dette laget å spille bra innebandy. Vi stilte også to rekker og var ordentlig forberedt selv om målvakten forsov seg og en forsvarsspiller glemte kampen :)

1.periode
Kampen er jevn fra starten. Men et virker som Devils spiller mer sammen og er nære på å ta ledelsen. #34 Anders sender et langskudd som tilslutt kun stanses av målstolpen. #26 Kim kommer alene med keeper og får to store sjanser. Klanen presses til å avslutte fra sidene og disse forsøker redder #14 Tom mesterlig gang på gang. Men så blir det en retur en spiller får stå udekket og score på. Klanen tar ledelsen men ikke føringen. Kampen er svært jevn og ebber ut til pause med 0-1.

2.periode
Det vanskeligste å be om i lagspill er å score! Skjult av mye skryt til laget forstår alle at man ikke vinner uten å score mål. Devils leverer nok en god omgang men flere avsluttninger mangler presisjon og kvalitet. Vi feier ballen for enkelt utenfor og kvier oss å prøve når det gjelder. Tempoet er litt høyere enn da vi satte 7 mål og det er nok til stoppe oss i dag. #14 Tom står veldig godt i denne kampen. Han sørger for at resultatet 0-1 står i 19 minutter av perioden. Etter 17 minutter uten scoring begynner Devils å miste hodet. Først får Klanen stå å avslutte på mål 3 ganger på rad. Vi får en mann utvist og må spille i undertall. Da øker Klanen ledelsen til 2-0 og spikrer kampen. Vi prøver desperat å snu dette med noen endringer fra sidelinjen men Klanen øker til 3-0 rett etter forrige scoring og før vi rekker å svare. Kampen ender 3-0 til Klanen og vi tror vi skal klare å slå de i returoppgjøret etter nyttår.

Kampen er jevnere enn hva resultatet sier. Vi leverte solid lagspill og skapte mye sammen. Det ender opp med at vi mangler den lille målteften hos spillere i angrep. Vi vet alle vi kan....så det er en mental greie som den enkelte må jobbe med i kampsituasjon.