tirsdag, november 25, 2008

Nok et tap

Det sto 0-3 etter 10 min spill av første periode. Dette var bare starten på et nytt mareritt for Drammen Devils, motstander var Ajer.
Dette oppgjøret skulle avgjøre hvem av lagene som skulle "rykke" fra på en ellers så jevn tabell.

Første omgang blei ikke noe god forestilling fra Drammens side, vi slipper Ajer til 3 lette mål iløpet av 10min spill. Etter det er det 50-50 der var det noe små sjanser til hvert av lagene.
I første periode kommer vi ikke skikkelig oppi mann, men blir stående på halvdistanse og lar motspillerene sikte og legge den på bladet til medspiller. Dette må vi bli bedre på! Vi må tåle å kjenne en trøkk i kroppen, er det vi som trøkker til er det som regel motstanderen som får vondt. Drammen går til pause med 0-3 i sekken.

Andre periode blir det gjort noen bytter som ser ut til å fungere. Tommie skaffer en billig straffe som han setter enkelt i mål 1-3. Drammen får spillet til å flyte mer i denne perioden, men kommer ikke til de klare målsjansene. Det glipper to ganger i denne perioden også, som Ajer omsetter i mål. Perioden ender 2-2.
Positive med andre periode er at det blir etablert spill på Ajer`s banehalvdel, og vi spiller ball oss i mellom.

Tredje periode valgte Hasse og gjøre noen små forandringer med litt mer offensive back, samt at det ble en liten forandring i angrep. Vi scorer3 mål mens Ajer gjør 4 mål. Vi presser og presser men blir tatt litt på senga av kontringspillet til Ajer. Jørn Kristiansen står en god kamp og holder oss lenge med i kampen, samt at han noterer seg for årets første assist.

Nå begynner det å bli alvor for Drammens del ang plassering på tabellen. Drammen må snart ta opp "hansken" og gi litt juling til de lagene vi møter. Skal det komme utvisninger bør dem komme for hardt spill og ikke på viss vass og diskusjon med dommerene.
Neste kamp er mot Akerselven til søndag kl 1700 borte. "skal vi ta dem?"

Mål Drammen: Tommie 3, Anders 1, Geir 1