tirsdag, desember 02, 2008

Seier mot Akerselva.

Kveldens kamp mellom Drammen Devils og Akerselva skulle bli en positiv opplevelse for Drammens gutta. Gutta fra Drammen virket som dem skjønt alvoret med å ligge nest nederst på tabellen. Stemningen i garderoben, oppvarmingen og innsatsen var en helt annen enn det tidligere har vært.

Drammen får en tidlig ledelse, mål scorer er HANS SANDBERG, et typisk Hasse mål. Drammen fortsetter å kontre og scorer 4 mål i løpet av første periode, Akerselva scorer et mål.
Periodens høydepunkt er da Kaptein Geir "Zorro" Kristensen får allverdens av tid til å gjøre det han har trent på nå i snart 2 år :o). Geir scorer et mål på Zorro, et nydelig mål.
Drammen gutta går til pause med 4-1 ledelse, og har en god følelse før 2 periode.

Andre periode bølger frem og tilbake, ingen klar overtak til noen av lagene. Det er Akerselven som er mest effektive i denne perioden og scorer 2 mål. Det kommer etter opprulling og litt usikkerhet i forsvars spillet. Drammen får 2 utvisninger i denne perioden som gjør at Akerselven kommer inn i kampen og Drammen går til pause med en knapp ledelse 4-3.

Periode tre blir en høyst dramatisk og underholdene periode, denne perioden skulle Drammen "trent"på overtall spill, da det kommer en del utvisninger til Akerselven.
Det hele starter med at Tommi fører ballen fra eget forsvar, et slag avventende utvisning, to slag utvisning. Dermed ryker det 2 Akerselva spillere i "fryseboksen" Drammen spiller 5 mot 3. Litt dårlig passning og en Akerselva spille snapper ballen og spurter mot Jørn med Tommi på slep, spilleren fra Akerselva burde nok melde seg inn på teaterhøyskolen, han faller lett og dommeren lar spillet gå, spilleren blir så sinna at han slenger kølla mot dommeren og pådrar seg et rødt kort og en 5 min for laget sitt. Dermed er det 3 stykker i utvisningsboksen, Drammen får spille 7 min overtall spill og scorer 3 mål. Perioden ender med at Akerselva kommer sterkt tilbake og scorer noen lette mål, men ikke nok til å poeng, Drammen vinner kampen 8-7.

Mål: Hans Sandberg 4 , Geir Kristensen 1, Anders Olsen 1, Tommi Ahola 1, Marco Lensmann 1