tirsdag, desember 02, 2008

Knepent tap for serielederen

Maxi leder 1.divisjon bedrift foran returmøte med Drammen Devils. Devils fikk en skikkelig omgang innebandy servert av Maxi tidligere i høst. Vi hadde alt å vinne på at vi kan tukte seriens formsterke bedriftslag.

1.periode
Vi forutser kampen bra og henger fint med. At vi ikke scorer på vår første store sjanse ser ut til å "ødelegge" kampen for oss. Vi spiller Totti god i Maxi målet og har mer enn nok med Zorro Geir på midten. Bak vårt mål får sistnevnte omsider stå alene og da kommer zorro målet som ydmyker oss. Vi markerte ikke stanga godt nok men samtidig er det så klasse over dette målet at det er bare å bøye seg i støvet. Det samme må vi si om 2-0 målet. Vi prøver iherdig å krige tilbake ballen med to spillere bak mållinjen til Maxi. Vi feiler og ballen passes ut til Geir på midten som på direkten spiller videre til Maxi Petter som kommer alene med keeper. Han gjør en herlig dragning til høyre og vipper ball i nettak med backhand. Ja, det var skikkelig feite scoringer som får våre målsjanser til lusne forsøk. Kampen er jevnspilt med to gode keepere og en spiller langt over gjennomsnittet i bedriftsserien.

2.periode
Vi matcher tempo og sjanser! Vi må fortsette å krige og håpe Totti gjør en feil....eller to. Vi kommer alene to ganger med keeper uten å score. Et skudd og alle to returer treffer keeper midt på magen. Devils sliter med å omgjøre sjanser til mål og blir for avhengig av motstander. #22 Erik utligner omsider med et langskudd fra sin forsvarsposisjon. Ballen er skjult og via noen spillere smetter ballen inn forbi Totti, 1-2. Nå kunne neste mål avgjøre utfall. Begge lag prøvde seg mot to gode keepere som holdt buret rent ut perioden. Kampen ender 2-1 til Maxi men egentlig går to vinnere av banen. Igjen gjør Devils en godkjent kamp uten en typisk målgjører.

Dette var siste kamp for 1.laget før juleferien. Vi ligger tredje sist på tabellen og håper å komme sterkere tilbake på nyåret. Vi har møtt mange svært gode lag denne sesongen og selv om poengene uteblir kan vi trygt si vi er vinnere allikevel. Tross mange skader og varierte rekker leverer 1.laget godt spill. Det er ikke langt opp om vi får redusert personlige feil med ca 40% og finner ut hvor målteften gjemmer seg...