torsdag, januar 15, 2009

Nesten seier mot Scandinavian

Tirsdag var det klart for returoppgjør mot Scandinavian Branch. Laget rundspilte Devils i høst så vi krysset fingre for at spillet skulle sitte bedre denne gang. Noen fjes tilbake fra skade og lengre fravær men det var mest spenning om vår tredje målvakt kunne ha dagen. Han har ikke hatt på keepertrøyen siden forrige sesong :)

1.periode
Heldigvis tar det ikke mange minuttene ør vi får svaret på at denne motstanderen kan slåes. Det blir opp til oss igjen. Vi må sette våre sjanser og konsentrere oss om et godt passningspill. Begge lag skaper noen feite sjanser. #20 Glenn banker ballen i hjelmen på keeper fra frislag og fyrer av en rekke salver som fort kunne ha endt i sscoring. #7 Andreas kommer alene med keeper, venter ned målvakt og plasserer ballen høyt men keeperen løfter et ben i været og redder! Så smeller det fra Scandinavian! De spiller på tvers fra kant og skyter direkte fra halvannen meter når keeper er utspilt. Her burde vi fulgt bedre med på timen for dette gjør de beste laget mot oss ofte. Kampen var svært tung for flere som var halvskadet eller ufrivillig forlenget juleferien. #16 Jan Ivar på hugget men da skuddet satt så det ut som frustrasjon. Han klagde tidlig over dårlig kondis og pleier vanligvis ikke skyte fra midten. Men i dag klinte han til på direkten og ballen smatt inn under bena på keeper, 1-1.

2.periode
Det luktet magetrøbbel og noen var uenig om hvor på banen man kunne hvile eller løpe :) Litt virvar førte til at Scandinavians mål ble observert fra toalettet i 2.etasje i Mjøndalenhallen. Et lite referat etterpå fortalte at forspillet gikk på en touch og scoringen var meget fin. Devils var utspilt men ikke slått! På et bytte snur vi resultatet. Endelig løsner det for 1.rekka. #31 Geir plotter skuddet sitt på en dekket keeper og utligner til 2-2. #74 Geir følger opp, dundrer gjennom midten og kommer alene med keeper. På tredje skudd sitter ballen i nota og Drammen er i ledelsen! Vi er bedre i 2.periode og skaper mer enn motstanderen. Allikevel feiler vi på slutten. #7 Andreas feilpasser i midten og #22 Erik blir stående litt passiv i de setter opp sitt skudd. Ballen går dessverre i mål og kampen ender 3-3. En klar forbedring men samtidig veldig bittert da utligningen kom ulovlig sent...

Et viktig poeng av flere som må samles denne våren i 1.divisjon. Det blir svært vanskelig om vi ikke finner tilbake til storformen og viser at vi kan score mål. Første kamp i 2009 endte uavgjort og det er en grei start på nyåret.