mandag, januar 12, 2009

2 veldig viktige poeng.

Det var klart for årets første kamp og motstander var opprykk laget Korsvoll/Tåsen.
Utfra hva undertegnede hadde fått med seg, hadde dem vært rundt å hentet noen spiller som ikke var med i lagenets første møte som endte 7-5 til Drammen Devils på borte bane.
Gjestene hadde kun med seg 10 utespillere og keeper.Drammen Devils stilte med 13 utespillere og 2 keepere. Det blei tidlig tatt en beslutning at Jørn Kristensen ikke skulle være keeper da han testet ut på oppvarming og ikke var 100% klar til kamp. Det var duket for seriens eldste keeper, det skulle gå Eivind Eriksens vei.

Kl 14.00 blåste de gulkledde kveldens kamp i gang, Drammen tok tak i kampen og fikk noen halve sjanser som dessverre ikke blei omsatt i mål. Det var heller et offensiv Korsvoll/Tåsen lag som tok ledelsen etter en liten keeper tabbe etter kun 3.20 ut i 1periode. Jeg tror samtlige Drammen Devils spiller fikk en liten vekker etter den scoringen, Korsvoll/Tåsen får en utvisning som Anders Olsen utnytter på best muligmåte, Drammen Devils bruker nesten hele tiden før Anders Olsen setter målet 1-1. Petter Dahl......kjemper til seg en scoring blandt 3 Korsvoll/Tåsen spillere, 2-1 til Drammen. Så setter Geir Kristensen inn 3-1. Drammen går til pause 3-2

2 periode begynner og det er det ganske jevnt spilt, både Drammen og Korsvoll har mange fine sjanser som ikke blir omsatt i mål. Ny utvisning til Korsvoll som Geir Kristensen scorer på denne gang, 4-2. Siden scorer Tommi fra nesten "dø" vinkel med et nærskudd rett opp i vinkelen, 5-2. Etter det reduserer Korsvoll til 5-3 innen Anders avslutter perioden med en markkryper forbi Korsvoll keeperen. Det er Anders sitt andre mål for dagen og Drammen går dermed til pause med en 6-3 ledelse.

3 periode har Drammen Devils god kontroll på. Vi produserer noen angrep som resulterer til noen kvalifiserte redninger fra Korsvoll keeperen. Ny utvisning til Korsvoll som Geir Kristensen igjen scorer på, et bra overtall spill av Drammen, 7-3 48min ut i kampen. Håpet på å ikke sleppe inn over 5 mål i en kamp var tilstede..... MEN, slik skulle det ikke ende, vi gjør en tabbe i bakreledd og vipps 7-4. Siden gjør en bekk i Korsvoll en veldig god prestasjon, han avanserer forbi 2 Drammen vinger og skyter siden litt innenfor midten av banen et skudd i krysset, 7-5. Samme resultat som sesongens første møte.

Med tanke på at keeperen våres, Eivind Eriksen er halvt blind og snart et halvt år hundre, gjør han en god innsats for Drammen Devils med flere kvalifiserte redninger.
Dette var veldig viktige 2 poeng for Drammen Devils som nå har 10 poeng og heng på de 4-5 lagene som er før oss på tabellen.
Geir Kristensen 3mål, Anders Olsen 2mål, Tommi Aloha 1mål, Petter Dahl 1mål.

Da har vi 2 treninger til neste kamp som vi spiller mot Hasle/Løren, den er neste søndag 18.01 kl 14.00 hjemme i St.hallvard.