onsdag, desember 10, 2008

Årest siste B-kamp

Drammen Devils B skulle avslutte året med å møte OSI 3, den siste kampen før runding av serien. Drammen Devils har hatt som mål de siste kampen å prøve å score 100 mål før runding.
Det viste seg å ikke være så enkelt.

Drammen stilte nok engang med "de syv uovervinnelige" Andreas,Stian,Geir,Petter,Johnny,Jonna og Geir Inge + Arne "the wall" Hanssen.
Kamp start kl 10.00 på en lørdags morgen er vel kanskje litt tidlig for flere av oss, vi var tidlig ut og hadde faktisk en 20-25 min til å varme opp. Dette er jo ikke helt vanlig!
Dommern blåste i gang kampen og vi gjør som vi har gjort de siste kampene, vi stanger og stanger. Det kommer et mål etter 11.32 ved passning av Petter Dahl og scoring av Johnny Bostrøm... Endelig kom det et mål men, det var det eneste i første periode.

Det var litt murring blandt gutta da vi ikke fikk uttelling på alle sjansen våres...., enten var keeperen god eller så var vi dårlige avsluttere. Vi velger å gi mye kreditt til OSI keeperen.

Andre periode blir som den første, vi er god til å flytte på oss og spille ball, vi spiller rundt til det blir åpning for en passning fra Geir Kristensen til Geir I. Johansen som skytter ei lompe som keeperen ikke er helt med på, det tar 11min før kombinasjonen Kristensen/Dahl setter et mål.Etter det stenger OSI keeperen buret for Drammens gutta, og vi går til pause med 3-0 etter to perioder. OSI3 har hatt noen sjanser, men dem som har kommet gjennom forsvaret har Thor Arne"the wall" Hanssen tatt.

I pausa til tredje periode var stemningen blandt drammens gutta litt amper, vi leder men er ikke fornøyde med uttellingen på skudd og passninger.

Tredje periode, den starter jo ikke akkurat som vi planla. OSI scorer etter 18 sek. 1..44 og drammen setter nr 4 for dagen, nok engang Kristensen/Dahl, nå virker det som om spillerne på banen i begge ender våkner... bortsett fra dommern da, som godkjenner en scoring til OSI fra midtbanen. Dommer, der er du ikke våken :o) Ellers var dommerne gode ingen ting å klage på :o)
Kampen går sin gang og drammen spiller bra innebandy, 3 gang for morgenen kombinasjonen Kristensen/Dahl. Geir Kristensen får avslutte denne lørdagens kamp med ei scoring assistert av Geir Inge. Resultat 7-3 .

Målet om å score 100 mål etter halv spilt serie, klaret vi ikke. Vi har scoret 82 mål og sluppet inn 28mål på 7 kamper. Vi kan vel ikke være skuffet, dette er jo over 10 mål i snitt i hver kamp.
Synes vi skal ha som mål å score 170 mål etter ferdig spilt serie. Vi har hatt en fin og stabil gruppe spillere som har spilt alle 7 kampene og vi begynner å kjenne hverandre bedre og bedre.

Da vil jeg bare ønske alle gutta som spiller på B-laget og motstanderen våres en RIKTIG GOD JUL OG GODT NYTT ÅR. Treffes over nytt år i St.hallen der motstander er NES.