søndag, januar 11, 2009

Holtefjell og Drammen skapte spenning

Nytt år, utfordringer og nye spillere! Drammen 2 i bedrift hadde en debutant og noen andre ferske navn på blokka foran et returoppgjør et klokt hode forventet ble tøffere enn i høst. Det fikk ikke spillere vite foran kampen. Kun enkle råd ble gitt til to nye komponerte rekker.

1.periode
Søndag morgen 10:00 er spillerenes grunn men samtidig ser vi at gutta mangler erfaringer med hverandre. Så det tar litt tid for det gode spillet sitter. Rekkene ser solide ut og de begge matcher motstanden. Det skapes noen feite målsjanser begge veier. For vår del redder #72 Fredrik fabelaktig det som kommer og skaper trygghet. Fremover sliter vi litt i mellomleddet men blir farlige når vi kommer høyt nok. Skuddene ble for slappe og forutsigbare at det måtte litt "hell" til å score. Holtefjell sikk hull på byllen rett før slutt. En hard og presis tversoverpassning foran mål styres enkelt inn, 1-0 til Holtefjell! Det var veldig likt med målsjanser til begge lag.

2.periode
Nå tok Devils over kampen og eide de siste 20 minutter. Et skudd, en feilaktige styring kunne har resultert i en tidlig scoring for Devils men den uteblir. Vi trykker på og skaper en masse sjanser. Hotlefjell virker mer og mer ferdige for dagen så spørsmålet er om vi kommer i kapp og forbi. Det er oss selv og tiden som er utfordringen nå. Omsider scorer vi. #50 HC får pirket inn et skudd under keeper og gjør en særdeles viktig utligning. Etter denne var spenningen til å ta på....begge rekker hoppet på benken hver gang ballen var i nærheten av mål! Kampen ender 1-1 og det kan svelges. Vi innser at målene uteblir og kan ikke forvente enkle seire uten enkle mål.

Tabell 2.divisjon bedrift