torsdag, januar 22, 2009

Uavgjort igjen

Tirsdag kveld møttes Drammen Devils og Formuesforvaltningen i Mjøndalenhallen. Kampen ble avgjort bare sekunder før slutt! Dramatikken begynte allerede før kampstart....Devils manglet keeper!

1.periode
Devils hentet inn #13 Niko som stilte sporty opp for å vokte buret. Forsvaret har sittet bra i det siste men to frafall førte til noen endringer på rekkene. Vi begynner greit men får den første scoringen i mot. Formuesforvaltningen hadde flere skyttere enn forventet og var stadig ute etter å fyre av mot vår debutant. Plutselig gjør de en grisetabbe og serverer ballen til #30 Tom Roger som får god tid til å sette skuddet opp til venstre for keeper, 1-1. Så følger #20 Glenn opp og kiler inn en ball mellom bena på keeper, 2-1. Devils har snudd resultatet og kanskje funnet tilbake målteften? Formuesforvaltningen sskrur opp spillet et hakk...noen forsentkommere forsterker laget og presser Devils for utligning. De rekker å snu resultatet igjen før pause med 2-2 og 3-2. Det føltes ut som spillet ikke stemte, vi avsluttet kontringer svært tidlig og ga motstanderen mye spillerom i midten. Vi ofret oss skikkelig i dueller ved vantene hvor ballen endte med å trille motstanderens vei mens også oppspillene ble tatt av vinden å skrudde ut av banen.

Det var ingen grunn til å gjøre de store endringer men viljen måtte tilbake. Vi kan bedre og nervøsiteten skapte noe usikkerhet. Et par stramme ord og et ønske om skjerpings burde holde for å ta kommandoen i denne jevne kampen.

2.periode
Perioden begynner som et mareritt. Matematisk skal ikke noen score to mot to fra frislag. Vi kommer ikke tett nok oppi og slipper Formuesforvaltningen for enkelt til to ganger slik at de øker ledelsen til 5-2! Kampen virker tapt og vi blir naturlig nok frustrerte. Men så plutselig løsner det i angrep. I løp av de 6-7 neste målsjanser scorer #22 Erik, #20 Glenn og #74 Geir. #22 Erik spilles helt fri og styrer inn målet på backhand, #20 Glenn setter sitt velplasserte skudd og #74 Geir skyter fra en svært skråvinkel hvor ballen kiler seg inn mellom keeper og stang. Vi har utlignet til 5-5 og det er noen minutter igjen! Så kopierer Formuesforvaltningen det første målet. Vi står feil og det blir rom på høyre. #66 Tore Martin rekker ikke å tette rommet midtbanen ettterlater seg så skuddet blir velplassert opp i lengste hjørne. Vi er under igjen og tiden renner ut. Helt mot slutten får #20 Glenn avsluttet men keeper redder. Ballen blir liggende fast et sted og det tar sekunder før noen oppdager den bak målstreken. Helddigvis ser dommeren dette og blåser for scoring, 6-6. Rett etter duell blåses kampen av!

Kampen ender 6-6. 12 mål på 2 perioder er nok til å skape en nerve som kan slå begge veier. Begge lag holdt hodet kaldt..selv etter merkelig dommergreier og noen heftige dueller. Derfor er uavgjort ikke så urettferdig for noen av lagene.