mandag, januar 26, 2009

Drammen VS Høybråten / Stovner

Hva skal man skrive om en slik kamp? Lørdag var det julebord, alle b-lags spillerne var til sted, ingen var til stede da vi skulle spille :o)

Utgangspunkte var vel kanskje ikke så bra, men vi fikk sendt inn en litt redusert gruppe spillere som viste greie takter i 1 periode. Petter Dahl og Geir Inge Johansen scorer hvert sitt mål og vi går til pause med 2-0.

andre periode begynner med et press fra høybråten/stovner, men dem får ikke ballen i mål.
Vi får en SOLEKLAR straffe, Petter Dahl med ballen.... BOM! etter det blei vi vel litt slitene evt ikke hadde motivasjon til å løpe! motstanderne fikk mål etter 32min ut i kampen.
2-2 ved pause.

Tredje periode, var det natta...! hehe... ! ikke noe vits å skrive så mye der annet enn at motstanderen scorer 4 mål.