mandag, januar 26, 2009

Årets tiende tap.

Med hjemme kampen friskt i minne hadde vi faktisk tro på 2 poeng og sikker plass på tabelen.
Bækkelaget ville det aneledes, dem brukte 3 min på å sette 2 mål bak Jørn Kristensen.
Jørn måtte bytte med Mario da han på dro seg en kne skade.
Drammen får overtall spill 2 ganger i første periode, og spillte også 3 mot 5 i 1 min. Ballen ville ikke inn i bækkelagets mål. Straffe også som Geir Kristensen satte i stang - stang - buksa på keeper. Første periode ender 2-0 til Bækkelaget.

Andre periode blir bare en veldig lurvete og dårlig spilt peroide av oss, det blir gjort noen bytter på rekkene, men det ser ikke ut til å hjelpe noe. Vi får 6 mål i mot oss i den perioden, og kampen er vel i utgangspunkte over for oss.

Tredje periode gjør Hasse noen forandringer til, og vi scorer iallefall 3 mål denne perioden, men det hjelper lite da Bækkelaget lager 4 mål, og vinner kampen 12-3.

Marginene er vel ikke på plass når vi ikke setter mål i overtall spill og ikke setter straffen, da hadde det vært kamp. Vi mangler fortsatt nøkkelspillere som, Hasse, Tommi, Calle alle er ute med skade eller sykdom.

Dette begynner å se stygt ut, vi har nå tapt 10 kamper og vunnet kun 5 kamper, og slept inn 116 mål på 15 kamper. Vi skal nå ut mot topp 3 lagene og det kan virke hardt å med seg noen poeng på de tre kampene, men vi må ha troen og innsatsen.

Mål Devils: 2x Espen Jensen, Petter Dahl.