onsdag, januar 28, 2009

Vi vant 2-1

Drammen Devils 2 møtte Eltek i går kveld i Mjøndalenhallen. Motstanderen presterer på det jevne i 2.divisjon og vi har fortsatt målskrekk. Vi har fått satt et bra forsvar og slipper inn lite mål men spørsmålet er om vi setter nok fremover.

Resultater og tabell 2.divisjon bedrift

Rapporten ble oversendt fra lagkaptein HC rett etter kampen:

Vi åpner omgangen med stort press, skaper mange muligheter mot et tamt Eltek lag. Etter 12 minutter finner #8 Terje åpningen og setter ballen vakkert i krysset. Vi forsetter og maler på og skaper flere store sjanser som vi kunne scoret både 2 og 3 ganger til. Mens eltek kommer på en snarvissit nå og da. Så vi leder 1-0 til pause. Vi åpner andre omgang likt som første og skaper flere store sjanser. Men etter 10 minutter utlikner eltek , etter sur i forsvar. Det var veldig ufortjent. Når det er 5 minutter igjen setter #50 HC fart lurer av en mann skyter elegant nede i hjørnet for en sjanseløs keeper dermed 2-1 til devils. Vi prøver å roe ned litt og eltek skaper ingen ting de siste 5 min. Alt i alt vinner vi en fortjent seier som kunne endt i flere mål. HC